Vreme čitanja: oko 2 min.

Dirljiva priča iz Pančeva: Cakana nestala, Lazar (9) danima plače! Dečak ne spava noćima, snimak govori zašto

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lazar i ona razvili su neverovatnu konekciju i međusobnu ljubav, a svaki dan se grle, ljube i spavaju zajedno

  • 18

Lazar je devetogodišnji dečak iz Pančeva koji od subote nema sna, jer je nestala njegova mezimica, mačka Cakana. Kako za Telegraf.rs kaže Lazarova majka, Cakani se izgubio trag u popodnevnim satima, umiljata je i ima 10 meseci. Ova mačka nedostaje celoj porodici, a najviše malenom Lazaru koji neprestano plače već četiri dana.

Majka kaže da su je već tražili po naselju Topola, ipak, potraga je bila bezuspešna. Od milja ova porodica mačku zove "Caki", a Lazar i ona razvili su neverovatnu konekciju i međusobnu ljubav. Svaki dan se grle, ljube i spavaju zajedno.

Nažalost, nakon Cakaninog nestanka, Laza više ne može normalno da provodi svoje dane.

- Moje dete plače svako veče za njom, nedostaje mu. Svima nama nedostaje jer je volimo. Ona obožava mog sina, grli ga, ljubi, on spava sa njom svako veče, maze se... Molim vas ako ste je videli ili našli (uzeli) da nam javite. Ako je neko uzeo jer, ona je prosto neodoljiva, da je vrati... Moje dete će vam biti zahvalno. Mnogo nam fali - pojašnjava ova majka koja bi učinila sve da na licu svog sina ponovo ugleda osmeh.

Kako dodaje, Cakana nikada nije bežala od kuće jer obožava svoju porodicu.

- Imam fotografije i video zapise koji govore više od 1000 reči. Na njima se vidi koliko voli mog sina, a i mene i koliko smo se igrali i mazili. Bila bih zahvalna do neba osobi koja bi je našla - pojašnjava ona.

Osim Lazaru, teško je i ostatku porodice. Majka ovog dečaka pati zbog nestanka ljubimice, a maleni Laza je već celoj školi razglasio da je izgubio macu i moli se da će je neko pronaći.

- Ona je bila član naše porodice. Imamo još dve mace njenu majku i brata, ali nisu kao ona. Ona je posebna, jedinstvena i božanstvena. Samo se nadamo da je dobro. To je posebna ljubav, bezuslovna. Ogromna. Znamo da i ona pati. Laza kaže da se drži za sada, ali je svima u školi rekao da je izgubio macu.Uciteljici i drugarima. Plašimo se da joj se nešto nije desilo - navodi Lazareva majka.

Ona apeluje na sve koji su videli Cakanu da joj se jave na broj telefona 064 480 1420 jer joj je sada jedino važno da Lazar bude ponovo srećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌸

    12. mart 2024 | 16:30

    Naučite decu da ovako postupaju sa svim životinjama, a ne da ih muče, zlostavljaju i ubijaju. Nadam se da će je naći🍀

  • Vodolijax

    12. mart 2024 | 16:38

    Doći će....trenutno su mačke u fazi parenja i verovatno je negde opkoljena mačkovima.......

  • iskreno

    12. mart 2024 | 16:39

    Nad se da ces je naci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA