Vreme čitanja: oko 1 min.

Tito nema dilemu, i na matursko ide u smokingu: "U školi u odelu nisam samo kad imamo fizičko"

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želim da jednog dana postanem sudija

  • 1
Jovan Bajkin Gradski

Skockan od glave do pete. I tako već četiri godine. Dok su drugi kikindski maturanti već uveliko na slatkim mukama zbog postojeće mature, ovaj momak nema tih problema.

Jovan Bajkin iz Kikinde, maturant Gimnazije "Dušan Vasiljev", već četiri godine u školu dolazi u odelu. Iako je razmišljao da šokira drugare i da se na maturskoj večeri pojavi u pocepanim farmericama, duksu i patikama od toga je odustao:

- Mislim da bi za njih to bio preveliki šok. Ostaću dosledan svom autfitu. Ipak, za tu prilku neću doći u odelu. Pojaviću se u smokingu - rekao je Jovan za gradski.online.

- Drugarice već paniče. Nisu sigurne hoće li šiti haljine ili otići u grad da ih kupe. A gde su šminka, frizura, možda i solarijum... Savetujem im da ne brinu. Uveravam ih da će sve biti lepe i da je sve stvar dobre volje i raspoloženja. Srećom ja tih problema nemam. Za matursko veče mogao bih da se spremim za bukvalno pet minuta jer imam pet odela. U školi u odelu nisam samo kada imamo fizičko. Tokom ove četiri godine u školi su se svi navikli na mene. Da se samo jednom ne pojavim u odelu, nastala bi pometnja - šali se Bajkin.

Ponosno nam pokazuje matursku fotografiju.

Osim imena i prezimena, tu je i nadimak Tito:

- Prethodno su me fotografi pitali da li sam saglasan. Odgovor je, naravno, bio potvrdan. Nadimak sam još u Osnovnoj školi dobio po bivšem predsedniku Jugoslavije, Josipu Brozu Titu. Uvek su me zanimali njegov život i bivša SFRJ. I tako sam postao i ostao Tito - priseća se Tito iz Kikindske gimnazije.

Tito neće u političare, hoće u pravosuđe

Nemam nameru da menjam stil oblačenja, ali ni životne planove. To znači da i dalje želim da jednog dana postanem sudija. Nameravam da upišem Pravni fakultet u Novom sadu - otkriva Tito.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    14. mart 2024 | 15:10

    Далеко било,поноси се надимком највећем злотвору Србскога народа!Доказ да је ћопави успео да нас тотално уништи!И дан данас владају његови истомишљеници!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA