Vreme čitanja: oko 1 min.

Besplatna popravka zuba za penzionere: Nišlije, pogledajte gde možete obaviti pregled

M. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za starije Nišlije su besplatne osnovne stomatološke usluge, ali ne i one vanstandardne usluge kao što su implantologija i ortodontske usluge

  • 3
zubar iz čačka Foto: Rina

Lepa vest stiže iz Niša za penzionere koji imaju pravo na besplatnu popravku stomatoloških usluga, na Klinici za dentalnu medicinu, a studenti stomatologije će ovom prilikom biti na praksi.

"Dnevno imamo oko desetak pacijenata starijih od 65 godina, od kada su čuli za ovu pogodnost. Građani su oduševljeni ovim potezom i za sada imamo samo pohvale", ističe prof dr Aleksandar Mitić, v. d. direktora ove Klinike.

Takođe je istakao da je ovo odlična prilika za studente koji će moći da se na ovaj način  usavršavaju, jer su oni ti koji rade besplatne popravke u okviru obaveznih vežbi, pod nadzorom profesora i svojih mentora.

Mitić je još objasnio da su odluku doneli zajedno sa Medicinskim fakultetom, čija su nastavna baza i da će besplatne usluge biti pružane u toku školske godine, prenose Južnevesti.rs

Za starije Nišlije su besplatne osnovne stomatološke usluge, ali ne i one vanstandardne usluge kao što su implantologija i ortodontske usluge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    16. mart 2024 | 06:08

    Nekada je njegova mama zarila i palila na toj istoj Klinici za bolesti zuba , a sad je on nastavio ! Dinastija Mitic je neunistiva !

  • BRAVO

    16. mart 2024 | 08:35

    Za niske doktore. Radili su 100 dana da bi smanjili liste cekanja, a sada to nastavili zubari. Pitam se da li ce se u Novom Sadu tako nesto dogoditi? Novosadski lekari, cast izuzecima, nisu humani niti im nesto znaci Hipokrat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA