Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađanka krenula na hemoterapiju, a onda joj je nepoznati mladić ulepšao dan: Evo šta je uradio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je osetila potrebu i da mu se javno zahvali

  • 10
Taksi taksista starija žena rukovanje Foto-kolaž: Shutterstock

"Čini mi se da se nisam dovoljno zahvalila", reči su Novosađanke Mile koju je gest jednog mladića ostavio bez teksta. Odlučila je da mu se i javno, putem Fejsbuka zahvali, a sve u nadi da će njene reči, preko društvenih mreža, doći do njega.

Ona je do nedavno primala hemoterapiju i tog dana morala je da ode kod lekara, te je pozvala taksi. Nije ni slutila da će taj dan, možda na početku i ne tako lep, za nju postati sigurno jedan od dana kojih će se rado sećati.

Pažnja mladića iz taksija ju je ganula, a koliko je malo potrebno da nekome ulepšate dan, govori i sam događaj koji nam Mila prepričava.

- Odjek o gestu mladića iz taksija je bio neverovatan. Tog dana pozvala sam taksi jer sam bolesna, da me odveze kod lekara. Kada je video da izlazim prišao je i otvorio mi vrata. To baš nije uobičajno - počinje Mila.

- U vožnji smo malo pričali o bolesti i kada smo stigli na određeno mesto i kada sam pitala koliko sam dužna rekao je "Ništa, ja sam tako odlučio" - priča Mila za Telegraf.rs.

Ovaj njegov gest ulepšao joj je dan i iznenadio ju je.

- Čini mi se da se nisam dovoljno zahvalila. Osetila sam potrebu da ga potražim putem mreža, jer to se retko dešava - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zocky

    16. mart 2024 | 21:08

    Nije teško, a mnogo je lepo biti dobar čovek. Brz i uspešan oporavak želim mladoj dami, a taksisti džentlmenu, svako dobro, puno zanimljivih putnika, i dobrog bakšiša.

  • Gile

    16. mart 2024 | 22:00

    Svaka cast,nije sve u prokletim parama,nekada treba biti i covek,svako dobro mladoj dami i taksisti.

  • VanjaNS

    16. mart 2024 | 21:25

    Bogu hvala, i nešto lepo, jer puno je tužnog i ružnost u poslednje vreme, u našem "mirnom" Novom Sadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA