Vreme čitanja: oko 1 min.

"Niko nije umro na njemu"! Srbin odlučio da pokloni nameštaj, ali ga niko neće: Ovom porukom je rešio problem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudeći po porukama na komadu nameštaja, čini se da je vlasnik hteo da ga nekom pokloni izbacivši ga na ulicu, ipak, izgleda da niko ne želi da ga uzme

  • 1
Krevet nameštaj na ulici Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedan oglas iz Zapadne Srbije nasmejao čitavu zemlju, a kako se vidi na fotografiji sa društvenih mreža, neko je izbacio na ulicu stari krevet i na njega zalepio urnebesne poruke.

Na fotografiji objavljenoj na Instagram stranici Oglasna tabla, vidi se krevet crvene boje i prva poruka: "Ništa ne pitaj, samo nosi", a onda i druga još zanimljivije sadržine: "Poklanja se! Nije propao, ne bodu federi, niko nije umro na njega".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by OGLASNA TABLA (@oglasnatabla)

Sudeći po porukama na komadu nameštaja, čini se da je vlasnik hteo da ga nekom pokloni izbacivši ga na ulicu, ipak, izgleda da niko ne želi da ga uzme.

Komentari su se nizali, a sugrađani nisu mogli da suzdrže smeh.

"Mi smo Srbi čudni ljudi. Daju na poklon neće niko da uzme, a da napišu prodaju za 50 evra, ne znam da li bi bio na tom mestu 3 minute, neko bi ga uzeo", "Prevario ženu na njemu"... samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prevoz

    18. mart 2024 | 00:04

    Eto porodici je potreban lezaj , namestaj bilo sta od toga u Paracinu ali je potreban i neki humani prevoznik. Pocitah u grupi mi svi iz Paracina. Prevoz je problem kad nemas ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA