Vreme čitanja: oko 1 min.

Krenulo asfaltiranje gradskih ulica u Užicu: Ovako teku radovi

B. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radiće se i one ulice u kojima je krajem prošle godine urađena gasovodna mreža

  • 0
Užice, asfaltiranje Foto: B.I.

Sunčano vreme, neuobičajeno za ovo doba godine, omogućilo je početak asfaltiranja ulica u gradu na Đetinji. Do sada je već nekoliko ulica asfaltirano i radovi se nastavljaju, a cilj je da se što više posla uradi tokom ove građevinske sezone.

- Obišli smo Šargansku ulicu koja je završena pre nekoliko dana, a uporedo sa radovima u ovoj ulici radilo se i u Koštici, na mestu gde je sanirano klizište, čime smo u potpunosti zaokružili priču sa rešavanjem tog višedecenijskog problema. "Niskogradnja" je završila i asfaltiranje kraka ulice Braće Čolića u Sevojnu, a trenutno se radi u kraku Carinske ulice - rekla je gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević.

Ona je istakla da će se raditi i one ulice u kojima je krajem prošle godine urađena gasovodna mreža, kako bi građani tokom zime mogli da koriste gas. Pa će uskoro početi radovi u Erskoj ulici, Ulici Župana Brajana i Moravskoj.

- Ne smemo zaboraviti da zimska sezona još uvek zvanično traje i zbog toga smo zadovoljni onim što je do sad urađeno. U toku je procedura vezano za sklapanje ugovora sa građanima o udruženim sredstvima za ovu godinu, gde smo izdvojili za oko 10 miliona dinara više u odnosu na prethodnu i sigurni smo da ćemo tokom ovogodišnje sezone uraditi i više putnih pravaca. Takođe očekuje nas i realizacija nacionalnog LID projekta, gde uskoro očekujemo odluku o ulicama i putevima, koji će se tokom ove godine raditi. Pred nama je mnogo posla, ali mu se radujemo, jer znamo da će svaki novi put i ulica u značajnoj meri poboljštati kvalitet života naših građana - naglasila je gradonačelnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA