≫ 

Vučić se oglasio o slučaju majke iz Novog Sada kojoj je Centar za socijalni rad oduzeo decu

 ≫ 

Istakao je da je uvek na strani majke i žena

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ljuban
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Predrag

    18. mart 2024 | 17:40

    Sada mi je pao kamen sa srca,jedva sam dočekao da se javi čovek koji je o svemu dobro obavešten.

  • Majka

    18. mart 2024 | 17:19

    Molimo da javnost izvestite o tome na koji nacin je slucaj resen, kako je pomognuto majci u vidu adekvatnog smestaja dece sa njom i ciscenju stana ili lecenju ako joj je potrebno i da li su joj deca vracena. Javnost ima bojazan da Socijalni rad ne radi sve transpatentno jer mnoge stvari nisu jasno definisane od toga gde majka zivi, zasto je dom zapusten, da li su deca tu ili negde drugo boravila, da li je njen otac kriv za nered, kako joj je ranije pomognuto kada joj je muz odveden u zatvor, kako su deca bila u skoli, sta je pomognuto porodici nakon pozara.Sve je nejasno.Hvala

  • Mm

    18. mart 2024 | 17:11

    1. Svaki dan prolazim pored nekoliko ciganmala gde se baš mala deca gola i bosa zimi i leti igraju u blatu i smecu. Nisam sve ove godine videla da je neko dosao i pokupio tu decu i odveo u neke humanije uslove. 2. Da bi majka iz razvoda izasla sa punim starateljstvom prvo ona mora da ispini stotinu zahteva preko zaposlenja i mesta stanovanja do toga kako brine o deci i kakvi su im socijalni uslovi zivota. Tako da ne mogu da verujem u priču da nisu vakcinisana i da su ziveli u svinjcu. Koji Cenatar za socijalni rad bi joj dao decu na staranje da je zaista tako? 3. Bivši muz, otac dece, je dužan da plaća alimemtaciju. Majka treba da prima socijalnu pomoc i dečiji dodatak. Sva ta primanja plus njena zarada bi trebalo da im obezbedi stan i hranu. 4. Da li je ta majka imala sva propisana primanja i kolika su bila. Da li je mogla da plati stan i hranu? 5. Kakave veze ima oduzimanje dece sa stanom njenog oca u kome je izbio požar. Pošto se uporno pozivaju na slike tog stana? Gde su zaista oni živeli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA