Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj predmet retko je najomiljeniji, a Manda je uspela da ga đaci zavole: Plakali su kad su je ispraćali

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manda je ispraćena u penziju

  • 0

Emocije su savladale nastavnicu fizike Mandu Knežević koja je petak stekla uslove i odlazi u potpuno zasluženu penziju. Učenici su za ovu priliku priredili omiljenoj nastavnici veliko iznenađenje, koje izazvalao velike emocije kod Mande, prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.

U više navrata su pisali o ovoj nastavnici koja je svoj radni vek posvetila sticanju znanja svojih učenika, stvarajući od njih odlične fizičare, koji su na takmičenjima osvajali sve što se osvojiti može. Manda je dala sve od sebe da od dece stvara dobre ljude, u čemu je uspela.

Ceo svoj život posvetila je humanitarnom raadu, kao neumorni pokretač za svaku akciju gde god je bilo iskrene potrebe. Najlepša stvar za jednog nastavnika jeste kada ga naslede učenici. Upravo dva đaka koji su kod Mande upoznali prve tajne fizike, danas su profesori iz ovog predmeta, pa se lako može deseti da naslede svoju nastavnicu.

Poštovana Manda, želimo vam dobro zdravlje, da penzinerske dane provodite u sreći i ljubavi sa Vašom porodicom. Hvala Vam za sve što ste učinili za školstvo u Župi i veliki humani rad, koji su vaši učenici od Vas nasledili. Srećno i živeli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA