≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikancu izgrebali auto sa srpskim tablicama u Zagrebu: Održao im je lekciju koju nikad neće zaboraviti

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džastus je na svom tik tok profilu podelio video na kojem je prepričao neprijatan incident koji mu se dogodio, ali i poslao poruku počiniocu

  • 21
Amerikanac u Zegrebu Printskrin: tiktok/justus_reid

Amerikanac Džastus Rid u Zagreb je otišao automobilom sa beogradskim registracionim oznakama, a onda je nepoznati počinilac uradio stvar kojom je Amerikanca ostavio u šoku i zbog koje će verovatno zažaliti. Kako Justus kaže, na mogući incident bio je upozoren, ali nije verovao.

Nije mu zvučalo realno da mu neko izgrebe auto samo zašto su na njemu beogradske tablice. "Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga", samo je jedna od vrlo oštrih poruka ovog Amerikanca.

Džastus je na svom tik tok profilu podelio video na kojem je prepričao neprijatan incident koji mu se dogodio, ali i poslao poruku počiniocu.

- Za osobu koja mi je ukrala tablice i izgrebala automobil ključem sinoć. Upoozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi "ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, oštetiće ga. Izgrebaće ti boju, razbiti prozore" ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam promovisati zajedništvo između zemalja na Balkanu. Srbija i Hrvatska, obe zemlje su bile dobre prema meni i onda si došao ti. Misliš da si rodoljub time što radiš štetu svom susedu? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. Sada, umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. Treba te biti sramota - rekao je Džastus dok je iza sebe snimao automobil bez tablica.

@justus_reidI expected better…♬ original sound - Justus Reid

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • incognito

    19. mart 2024 | 16:51

    Od svih Srba najgori su Hrvati… cak i Amerikanac sad to shvata😂

  • tamo neki

    19. mart 2024 | 16:27

    Klasika u Hrvatskoj...

  • LUAN

    19. mart 2024 | 16:53

    To su naslednici SS pavelicevci, svugde ima hitlerovaca jer je svet ogrizeo u fasizmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA