≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vanredni nadzor u predmetu prijave akušerskog nasilja": Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

M.F. je pre nekoliko dana u javnosti objavila da je Prvo osnovno javno tužilaštvo odbacilo njenu krivičnu prijavu podnetu zbog nehumanog tretmana koji je pretrpela u GAK "Narodni front"

  • 1
Porođaj Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od Prvog osnovnog javnog tužilaštva spise predmeta formirane po krivičnoj prijavi M.F. iz Šapca, podnete protiv GAK Narodni front, odnosno protiv odgovornih lica, medicinskog osoblja u postupku indukovanog prekida trudnoće.

Odeljenje za profesionalni nadzor VJT u Beogradu spise predmeta je zatražilo radi obavljanja vanrednog profesionalnog nadzora, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

M.F. je pre nekoliko dana u javnosti objavila da je Prvo osnovno javno tužilaštvo odbacilo njenu krivičnu prijavu podnetu zbog nehumanog tretmana koji je pretrpela u GAK "Narodni front".

Ona tvrdi da u osnovnom tužilaštvu niko nije saslušan za dve godine i dva meseca, koliko je prošlo od podnošenja prijave.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран ловћенац

    20. mart 2024 | 15:21

    Па шта си очекивала од нашег судства. ..корумпирано и нераде посао а хапају народне паре...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA