Vreme čitanja: oko 1 min.

Kancelarija za KiM pomoći će porodici Stojanović da sanira štetu od požara: Sedmoro dece ostalo na ulici

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, kako smo već pisali, požar je progutao celo domaćinstvo pa je sedmoro dece sa ocem Zoranom privremeno smešteno kod komšija

  • 0
Porodica izgubila kuću u požaru Foto: Kancelarija za KiM

Kancelarija za Kosovo i Metohiju pomoći će prioritetno osmočlanoj porodici Zorana Stojanovića iz sela Bosce u Kosovskoj Kamenici da sanira štetu nastalu na porodičnoj kući usled požara koji je izbio pre dve večeri.

Istog dana, odmah po dobijanju informacije o nemilom događaju predstavnici lokalne samouprave kontaktirali su porodicu Stojanović i obišli je, odnoseći pomoć u hrani i sredstvima za higijenu i preneli da će uz pomoć Kancelarije i države Srbije kuća biti sanirana, kao i da će porodici biti opredeljena i finanijska sredstva.

Podsećamo da je Kancelarija za KiM, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave u više navrata pomagala porodici Zorana Stojanovića, i kroz pomoć i opremu neophodnu za decu, tako i posebna finansijska sredstva za podršku oboleloj ćerki Zorana Stojanovića.

Podsetimo, kako smo već pisali, požar je progutao celo domaćinstvo pa je sedmoro dece sa ocem Zoranom privremeno smešteno kod komšija. Požar je izazvao kvar na elektroinstalacijama koji za pola sata progutao celu kuću.

Vatrogasne ekipe koje su došle na lice mesta su uspele samo da lokalizuju počar kako se ne bi proširio na okolne kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA