Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela se javila sa predivnim vestima: "Vaš organizam je očišćen od bolesti"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moj život ste spasili! Nikad vam to neću zaboraviti! U aprilu se vidimo u Srbiji!", napisala je devojka kojoj je dijagnostikovana multipla skleroza

  • 0

Dvadesetčetvorogodišnja Anđela Radičević podelila je divne vesti iz Rusije i reči doktora da je njen organizam očišćen od bolesti. 

"Svima vama, dragi moji, želim da imate izobilje rajskih plodova umnožavajući pomoć svakome kome je potrebna. Moj život ste spasili! Nikad vam to neću zaboraviti! U aprilu se vidimo u Srbiji!", napisala je devojka kojoj je dijagnostikovana multiple skleroza.

"Mogla bih pisati do beskraja, ali bi i beskraju bilo previše.. 19. mart 2024. godine.. Doktor kuca na vrata sa dobrim vestima. "Vaši rezultati su odlični, vaš organizam je očišćen od bolesti". Ostalo je samo odraditi transplataciju matičnih ćelija i moj život kreće od nule. Apsolutne nule. Život koji se dobio novim rođenjem. Bez vrtloga prošlosti, a sa novim snovima, željama i radostima. Transplantacija matičnih ćelija je uspešno obavljena. Sjajni tim lekara i sestara potrudio se da na maksimumu ispune svoj zadatak. Hvala ti Bože, za sve. I za one dobre i loše dane. Gledaj me sad kako ponovo rastem! Svima vama, dragi moji, želim da imate izobilje rajskih plodova umnožavajući pomoć svakome kome je potrebna. Moj život ste spasili! Nikad vam to neću zaboraviti! U aprilu se vidimo u Srbiji!", napisala je ona na Fejsbuku.

Anđela je inače imala nalog u Fondaciji "Budi human" preko koje je prikupljan novac za njenu operaciju.

Podsetimo, prve tegobe Anđela je osetila 2019. godine u vidu osećaja utrnulosti nogu, šake i polovine lica, tremora, duplog vida i gubitka ravnoteže. Pojavi navedenih smetnji prethodila je epizoda bola u leđima i karlici.

U junu 2023. godine na specijalističkom pregledu na klinici za neurologiju UKCS dijagnostikovana joj je multipla skleroza. Anđeli je bila neophodna transplantacija matičnih ćelija kako bi se sprečila progresija bolesti, što je i obavljeno.

Za Anđelu je prikupljeno 6.298.069,75 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Dornik o borbi sa rakom dojke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA