≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (12) nestala u Nišu, pa se vratila kući sa povredama: Istražuje se slučaj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako saznajemo, devojčica je i ranije odlazila od kuće

  • 0
Devojka, maltretiranje, silovanje, devojčica, maltretiranje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica (12) iz sela u okolini Niša, posle tri dana vratila se kući. Kako saznajemo, dete se u porodični dom došlo sa vidljivim povredama a policija utvrđuje šta se sa njom dešavalo tokom trodnevnog odsustva iz porodice.

- Nestanak maloletnice prijavljen je 22. marta, posle tri dana se vratila kući, roditelji su primetili povrede u vidu crvenila po rukama i vratu i o tome su nas obavestili. Obavešteno je Više javno tužilaštvo i Centar za socijalni rad a policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja. Povrede su lakše ali s obzirom na njen uzrast i ranjivost, neophodno je utvrditi da li je bila žrtva neke vrste napada ili je povrede zadobila na neki drugi način - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, devojčica je i ranije odlazila od kuće pa se u ovaj slučaj uključio i Centar za socijalni rad kako bi se preduzele mere iz nadležnosti ove ustanove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA