≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strašan prizor na putu kod Novog Pazara: Zbog velike brzine izgubio kontrolu i prevrnuo se, stvaraju se kolone

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očevici su izjavili da je vozilo bilo na svojoj traci kada se desio incident. Vozač Golfa, koji je bio sam u vozilu, prevezen je u lokalnu bolnicu

  • 1

U mestu Batnjik na ulazu u Novi Pazar, dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil marke Golf izgubio kontrolu i prevrnuo se zbog neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila oko 17 časova.

Očevici su izjavili da je vozilo bilo na svojoj traci kada se desio incident. Vozač Golfa, koji je bio sam u vozilu, prevezen je u lokalnu bolnicu sa lakšim povredama. Na svu sreću, nije bilo drugih učesnika u nesreći, a i povrede vozača nisu ozbiljne.

“Pri velikoj brzini, teško je održati kontrolu nad vozilom, posebno na mestima kao što je Batnjik, gde put prati krivudave konture terena”, rekao je jedan od policijskih zvaničnika.

“Apelujemo na sve vozače da se pridržavaju ograničenja brzine i prilagođavaju brzinu uslovima na putu.”

Nadležni su započeli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti nesreće. Iako je prvi izveštaj ukazao na neprilagođenu brzinu kao glavni uzrok, čekaju se rezultati detaljnije analize, prenosi Sandžak Danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA