Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetska kulinarska zvezda u subotu bila gost hipermarketa MEGA MAXI: Rudolf van Vin uživo kuvao pred publikom

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradski MEGA MAXI hipermarket u Bačvanskoj ulici 21 u subotu je bio domaćin velike kulinarske avanture

  • 2
Mega Maxi Foto: Promo/ Ahold Delhaize

Čuveni holandski kuvar Rudolf van Vin, jedno od najpoznatijih kulinarskih televizijskih lica na svetu, uživo je pripremao hranu i družio se sa brojnim posetiocima, pretvarajući običan dan u nezaboravan gastronomski doživljaj. Ovim kulinarskim spektaklom ozvaničen je početak jedinstvene gastronomske čarolije, u kojoj će Rudolf, kao zaštitno lice trgovinskog lanca MEGA MAXI, i u budućnosti deliti svoje tajne veštine pripremanja zdrave i kvalitetne hrane sa brojnim obožavaocima iz Srbije.

MEGA MAXI hipermarket bio je prepun gostiju, a svi prisutni su sa oduševljenjem dočekali priliku da se druže i uče od kulinarskog maestra.

-Oduševljen sam širinom i bogatstvom asortimana koji kupce u Srbiji očekuje kada pričamo o zdravoj i ukusnoj hrani. Ovaj događaj bio je izvanredan, atmosfera prepuna dobre energije, i veoma sam srećan što sam mogao da budem deo ove kulinarske fešte. MEGA MAXI i ja smo okupili veliki broj Beograđana, što je dokaz da je strast prema kuvanju i uživanju u kvalitetnoj hrani zajednička svima nama. Zadovoljstvo mi je bilo da delimo taj entuzijazam i da zajedno istražujemo magiju pripreme zdravih i ukusnih obroka - izjavio je Rudolf van Vin nakon događaja.

Tokom četvoročasovnog nastupa, Rudolf je pripremao svoje specijalitete "Pasta beli Bolonjez" i veganski "File Ameriken", demonstrirajući svoju stvaralačku strast i jedinstveni stil kuvanja.

Posetioci su imali priliku ne samo da uživaju u degustacijama Rudolfovih jela, već i da se upoznaju i druže sa kulinarskim virtuozom iz Holandije, koji je godinama zvezda specijalizovanog kanala "24KITCHEN".

MEGA MAXI i Rudolf van Vin nastaviće sa misijom promocije zdravije ishrane i u narednim mesecima širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    26. mart 2024 | 13:23

    Kao da mi nemamo takve kuvare,pa nam dovodite tudje. Nase treba reklamirati,jer su zaista strucnjaci svetskog glasa. Ali vlasnik Megamarketa Maxi je stranac i nece sigurno reklamirati Srpsko

  • Nata

    26. mart 2024 | 18:53

    Ocekujem i merkator da dovede nekog poznatog kuvara,jer je vlasnik iz hr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA