Vreme čitanja: oko 2 min.

Čekam da stanete na noge 15 godina, dokle više ja da plaćam: Miloš planuo zbog prijatelja, pa ih javno obrukao

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispod ove njegove objave pojavilo se čak 387 komentara i to vrlo raznovrsnog sadržaja

  • 0
Putovanja, novac evri, slueta muškarca Foto: Marko Jovanović, Shutterstock

"Zovem se Miloš i imam 38 godina, ova slika i ime na profilu nisu moji, skrivam se jer mi je više muka da stalno plaćam mojim prijateljima razna letovanja, izlete, vožnje... Prođe 15 godina a oni i dalje nisu stali na noge". Ovim rečima se izvesni Miloš obratio članovima jedne grupe kako bi napokon pronašao odgovarajuće društvo za svoja putovanja. Objava je za kratko vreme privukla pažnju mnogih, pa su se neki nudili kao saputnici, a neki su ga žestoko osudili.

Koliko prijatelji mogu da nas razbesne pokazao je čovek po imenu Miloš, koji je rešio da se učlani u jednu Fejsbuk grupu kako bi pronašao novo društvo za putovanje, jer mu je od njegovog, kako kaže, muka. Kako bi postao deo grupe ostvorio je i lažan profil na kojem nema svoju sliku i ime da ga staro društvo ne bi "provalilo".

"Razlog zbog mog skrivanja je taj što mi je više muka da stalno plaćam mojim prijateljima razna letovanja, izlete, vožnje... jer oni nikad nemaju para. Prođe 15 godina, a oni i dalje nisu stali na noge", kazao je.

U svojoj objavi on dalje ističe kako svako u ekipi ima nekog prijatelja koji hoće da za 200 evra dobije i avion i all inclusive i apartman s pogledom na plažu.

"E pa meni je dojadilo da ih stalno ja finansiram i da im pozajmljujem novac", otkrio je Miloš dodajući da svako ko je zainteresovan da putuje sa njim može da se javi u inboks kako bi razmenili kontakte.

"U svakom slučaju, ako ovo što sam rekao krši pravila grupe, napustiću je odmah", napomenuo je čovek.

Ispod ove njegove objave pojavilo se čak 387 komentara i to vrlo raznovrsnog sadržaja. Dok su ga neki žestoko osudili, neki su mislili i da se folira, a bilo je i onih koji su se ponudili da mu prave društvo.

"Ma laže, folirant", "Ovo treba izbaciti iz grupe. Priča mi o nekom moralu, a profil mu miriše na fekaliju. Ovi lažnjaci su mi više preko glave", "Loše su ti pretpostavke, a i zaključci. Dovoljno godina imaš da zauzmeš svoj stav u odnosu na ljude, a ne da se skrivaš. Svakako, želim ti srećne pute", "Milose druže...pa u istoj smo problematici...sve ubuduće obavezno meni u inbox...ja sam za!!!!", "Prijatelju ti si programer koji ovde po grupi isprobava beta verziju svog AI softvera i sve nas zezaš da mi mislimo da pričamo sa živom osobom dok ustvari pričamo sa chat bot AI softverom", "Svaka čast na iskrenosti, što se mene tiče ostani", glase samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovom slučaju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA