≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija i Hitna pomoć na prilazu kući kod koje je nestala mala Danka: Snimak početka drugog dana potrage

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinari Telegrafa su u Boru, u potrazi za devojčicom Dankom (2), u blizini su kuće oko koje je dete nestalo

  • 0

U toku je drugi težak dan potrage za devojčicom Dankom (2) koja je nestala juče nešto pre 14 časova u selu Banjsko Polje. Na ulazu u selo jutros se nalaze punktovi policije, koja proverava svakoga ko se tuda kreće. Policija i Hitna pomoć su na prilazima kući, tu su i vatrogasci i pripadnici Gorske službe spasavanja.

U selu nema meštana, javljaju naši novinari s terena. Naselje je urbano, ali je teren nepristupačan - kiša je padala svu noć i jako je hladno.

Od dvogodišnje devojčice Danke ni traga ni glasa.

Kuća oko koje je dete nestalo je izolovana od ostalih, na oko 150 metara udaljenosti od drugih objekata. Policija ne dozvoljava prilaz.

Svi napušteni objekti u tom mestu su pregledani, a takođe se ispituju sve "bezbednosno interesantne osobe", koji su ranije imali probleme sa zakonom.

U Bor je sinoć stigao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je jutros dao instrukcije da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Dvadesetak meštana dobilo je dozvolu da sa policijom učestvuje u akciji potrage.

Nestala devojčica Danka Ilić Bor, Basko polje Potraga za devojčicom, sreda jutro; Foto: Telegraf

Juče je je oko 500 meštana, zajedno sa policijom, žandermerijom, MUP-om i Gorskom službom spasavanja učestvovalo u potrazi za nestalom devojčicom.

Korišćeni su dronovi i termovizijske kamere, koje zbog šuma i potoka u okolini Banjskog Polja nisu donele rezultate.

Cela Srbija pomno prati njen nestanak, moleći se da će biti pronađena. Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

U našem blogu uživo možete pratiti akciju potrage za devojčicom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA