≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kiša je trenutno prestala da pada u Boru, ali se u toku noći očekuje novi talas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okolna brda su pod oblacima. Hladno je i smanjena je vidljivost, javlja naš reporter

  • 0
Nestala devojčica Danka Ilić Bor, Basko polje Printskrin: Tanjug.rs

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13 časova u Banjskom Polju u blzini Bora, a na licu mesta nalaze se policija, vatrogasci, spasioci Gorske službe i mnogi meštani koji su se uključili u potragu za njom.

Kako javlja reporter Telegrafa, kiša je prestala da pada, ali je vreme tmurno u oblačno. Temperatura je samo par stepeni iznad nule.

Okolna brda su pod oblacima. Hladno je i smanjena je vidljivost. U toku noći očekuje se novi kišni talas.

Kako se vidi na Google mapi, u pitanju je mesto koje je okruženo brdima, obroncima i šumskim predelima. Potragui dodatno otežavaju i vremenski uslovi, kao i kiša koja je padala celu noć.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić rekao je da je više od 350 ljudi učestvovalo u potrazi za devojčicom tokom prvog dana.

"To je prigradsko naselje koje ima i vrlo nezgodan teren. Tu su šume i potoci. Na samom kraju tog mesta se desio nestanak naše male sugrađanke", rekao je Milikić.

Reporter Telegrafa je sinoć bio ispred porodične kuće u Banjskom polju, gde je bio okupljen veliki broj ljudi, a sam prilaz kući čuva kordon policije. Meštani su jako uplašeni i uznemireni. Ne pamte da se u njihovom mestu dogodilo ovako nešto.

Sve informacije o nestanku male Danke pratite na nažem BLOGU UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA