≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva komšinica Danke (2) o njenom nestanku: Videli smo policiju kako ide prema nama...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je za Telegraf.rs navela da joj nije jasno šta se desilo sa detetom

  • 1

Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom Polju kod Bora, a potraga za njom trajala je celu noć i nastavljena je ujutru. Prva komšinica porodice Ilić navela je za Telegraf.rs da nažalost nije videla devojčicu i ne zna šta se desilo sa njom, iako su kuća do kuće.

- Oko podneva su došli policajci da nas ispitaju da li smo videli dvogodišnju devojčicu. Mi smo sadili jagode i u tom trenutku ih videli da idu prema nama. Pitali su nas da li išta znamo o nestanku, ali ništa nismo videli, a tu smo. Mi smo prve komšije. Oni ne žive ovde, nego dolaze povremeno. Njihov deda dolazi povremeno. Majku ne znam lično, ni decu. Kada smo saznali da je dete nestalo, odmah se pokrenula akcija - navela je naša sagovornica.

Ona je pohvalila terud građana i brzu reakciju policije, ipak, gaji određene sumnje o nestanku malene devojčice.

- Svaka čast građanstvu i policiji kako su brzo reagovali. Pogotovo po ovoj kiši. Tragali smo, našli bi iglu u plastu sena... Šta se stvarno desilo, zašto, kako... To ne znamo. Roditeljima poručujem da izdrže, o njima mislim sve najbolje nikada nismo imali nikakvih problema, naselje je relativno mirno - dodala je ona.

Podsetimo, Danka je nestala u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu, a na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i vezanu kosu. U potragu za njom uključile su se dodatne jedinice žandarmerije, vatrogasci, hitna pomoć, spasioci Gorske službe i građani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    27. mart 2024 | 09:43

    Prve komšije u selu, a ne zna majku i decu? Ajde da je u gradu ništa čudno. U selu se sve zna i šta si danas ručao, a ne da ih ne poznaješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA