≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovaj čovek poslednji video malu Danku (2)? Poslušajte dobro šta nam je sve rekao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je pojasnio Dragan, išao je ulicom u selu kada je primetio dete, pretpostavlja devojčicu, ali ne može da tvrdi da je u pitanju bila Danka

  • 24

Danka Ilić (2) nestala je juče oko 13.45 satu u Banjskom Polju kod Bora, a kako za Telegraf.rs kaže jedan od meštana, Dragan Dojčinović, okvirno u to vreme primetio je nepoznato dete na ulici.

Kako je pojasnio, išao je ulicom u selu kada je primetio dete, pretpostavlja devojčicu, ali ne može da tvrdi da je u pitanju bila Danka.

"U nekom momentu kad sam se kretao ovde ulicom video sam dete, devojčicu. Posle sam skrenuio i nastavio ulicom dalje. Ja živim oko 50m odavde. Dete sam video, a kada sam se vratio nije ga bilo. To je bilo negde oko 15 do 2. Kad sam se vratio bilo je prazno", naveo je komšija Dragan Dojčinović.

Podsetimo, malena Danka nestala je juče oko 13.45 sati u trenutku kada je njena majka, kako je izjavila za Telegraf.rs, davala vode drugom detetu.

Potraga za devojčicom traje i dalje, a na licu mesta su pripadnici žandarmerije, vatrogasci i spasioci Gorske službe. Kako smo saznali sa lica mesta, u sinoćnu potragu bilo je uključeno više od 350 ljudi.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Danka je na sebi imala ljubičaste pantalonice, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    27. mart 2024 | 14:14

    Pa čoveče, ako si video tako malo dete samo, da nema nikog oko nje, pa ne bila to Danka, kako se nisi zapitao šta će tako malo dete samo na ulici? Pa ostao sa detetom, ili otišao do komšija, pa neko bi već znao čije je dete ili prijaviti policiji! Ne mogu da verujem! To je u principu ,,šta me briga, nije moje", takvi smo ljudi postali! I još ga nije sramota da daje izjavu!

  • Leo

    27. mart 2024 | 14:01

    Bravo za tebe!!!Vidis malo dete kako šeta samo bez nekog odraslog ulicom i nastaviš svoj put bez ikakve sumnje.Svaka vam čast veliki aplauz

  • ZVEZDA

    27. mart 2024 | 14:20

    Kad vidiš samo malo dete, uzmeš ga odma istog sekunda i ne ispuštaš dok ne vidiš člana porodice a u međuvremenu zoveš policiju!!! Ma jok bre, bolje tako, dobar dan bebo, šetaš? Ako , ako! Nju bre može kuče da povredi a kamo li druga opasnost ili otmičar!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA