≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najnoviji snimak mesta nestanka Danke (2), iz dvorišta kuće: Policajci sonar zabadaju u jame, ispituju dubinu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potresan snimak iz Banjskog Polja

  • 25

Inspektori češljaju svaki pedalj dvorišta u kom je juče, prema priči, majke nestala Danka Ilić (2) u Banjskom polju. Devojčice više od 20 sati nema. Na snimku do koji je "Telegraf.rs" došao vidi se kako policajci najverovatnije sonarom proveravaju dubinu jama i bara koje se nalaze nedaleko od kuće.

- Majka je policiji rekla da je dete nestalo samo dok se okrenula da sinu da vode. Ako je njena priča istinita dete nije moglo daleko otići. Iz tog razloga policija "češlja" svaki centimetar dvorišta kako bi se utvrdilo da devojčica nije upala u neku od jama. Obavljen je razgovor i sa komšijama koji su tvrdili da su videli juče devojčici - kaže naš izvor i dodaje da je "nejasno je kako je devojčica za svega 15 minuta, koliko je trebalo policiji da dođe i krene u potragu, nestala daleko od kuće.

Juče je na terenu bilo više od 500 ljudi.

Zbog gužve psima tragačima su se mešali mirisi, zbog čega se danas teren pretražuje u manjim grupama dobrovoljaca od po 20 ljudi, koji se dele i idu sa policijom.

Svi vlasnici vikendica u naselju dobili su poziv da dođu i otvore svoje objekte, kako bi se izvršila pretraga tih objekata i otklonila svaka sumnja.

Meštani su, kako kažu, zbunjeni i strahuju da je neko devojčicu možda oteo i kolima odvezao u nepoznatom pravcu.

Zbog toga se proveravaju sva vozila na nekoliko punktova policije.

Ipak, nejasno je kako je devojčica za svega 15 minuta, koliko je trebalo policiji da dođe i krene u potragu, nestala s obzirom da nije mogla daleko da ode.

"Pronađi me"

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronadjime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    27. mart 2024 | 12:41

    Za 30 sekundi ni ja ne bi uspeo da nestanem iz vidokruga a kamoli dete od 2 godine koje jedva da hoda.

  • Sanja

    27. mart 2024 | 12:29

    Neka mi Bog oprosti , ali mislim da ozbiljnije treba ispitati roditelje cak i poligrafom. Majcina izjava da dok je drugom detetu davala vodu da je mala nestala ne pije vodu i nelogicna je. Nadam se da ce je naci, zivu 🙏

  • Nele

    27. mart 2024 | 12:33

    Je li moze da se izvuce voda iz tih rupa ne razumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA