≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO: Ovo je snimak kamere sa komšijske kuće u vreme Dankinog (2) nestanka, 26. marta u 13:47 sati

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, automobil se kreće iz pravca porodične kuće Ilića

  • 40

Ekipa portala Telegraf.rs došla je u posed ekskluzivnog snimka sa sigurnosne kamere komšijske kuće u blizini koje je nestala Danka Ilić (2), a na kojem se vidi automobil koji žurno prolazi. Devojčica je nestala juče oko 13.45 sati, dok je automobil primećen na snimku u 13.47.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se samo stotinak metara od njihove porodične kuće, ispred koje je nestala Danka.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, automobil se kreće u smeru od porodične kuće Ilića.

Podsetimo, Danka je nestala u vreme kada je snimak nastao, a prema rečima njene majke, trag se devojčici  izgubio u momentu kada je ona drugom detetu davala vodu.

Za Dankom se traga od juče popodne, a na terenu se nalazi više od 350 ljudi, uključujući žandarmeriju i policiju, vatrogasce i GSS.

Jurić otkrio zašto nismo odmah dobili SMS zbog nestalog deteta

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom "Pronađi me", a informacije o devojčici Danki biće poslate SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom devojčicom.

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora, da je, s obzirom na uzrast deteta policija imala sumnju da je otmica u pitanju i da bi se puštanjem sistema "Pronađi me" u javnost, u prvom mementu nestanka devojčice, ugrozio njen život.

U Banjskom polju nalaze se i reporteri Telegrafa, koji su imali prilike da juče razgovaraju sa Dankinom majkom, ali i zabrinutim komšijama koji su se uključili u potragu. Razvoj događaja iz minuta u minut možete pratiti na linku OVDE.

Nije dozvoljeno preuzimanje kadrova, snimka, ni delova snimka bez odobrenja redakcije portala Telegraf.rs.

(Telegraf.rs/M. Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    27. mart 2024 | 14:24

    Posle 24 časa potrage ovo bi možda bio najbolji scenario u nadi da će malenu pronaći živu. Ako ju je neko oteo automobilom sa snimka, uhvatiće ga, pronaćiće ga, blokiraće granice....ali vratiće dete. Svaki drugi scenario, te rupe sa vodom koje se pominju, niske temperature, zveri, psi lutalice, sve zvuči mnogo lošije.

  • Ja

    27. mart 2024 | 14:35

    Bebo izdrziiiii

  • Oljaa

    27. mart 2024 | 14:22

    To može biti bilo koje vozilo u pokretu, ovim se ništa ne otkriva! Policija je svakako već juče posle nestanka devojčice, pokupila sa par kamera svaki prolaz automobila u tom periodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA