Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana je kupila toalet-papir u radnji u Beogradu, razlistala ga i slikala šta je u nevidljivom sloju (FOTO)

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka je na forumu okačila slike toalet-papira koji je razlistala da vidi od čega je

  • 13
Perfex toalet papir Foto: Promo

Devojka koja se potpisala kao Bojana razlistala je toalet-papir i okačila ga na lokalnom forumu kako bi pokazala od čega je papir napravljen. Naime, ona je izabrala kvalitetnog proizvođača, ali je htela da proveri kakav je njegov srednji sloj u papiru, da li je "podmetnuta" reciklaža.

Reciklirani toalet-papir mnogi izbegavaju da koriste jer može u sebi sadržati potencijalno veoma opasne hemikalije, one koje znaju da godinama škode našem organizmu, ali ga, nažalost, neki proizvođači stavljaju u srednji sloj od 3, da se ne vidi spolja kad se uzima papir.

Tako da, poučena tim iskustvom, devojka je kupila papir za koji je čula da je veoma kvalitetan i koji je viđala po restoranima i hotelima i želela da proveri je li i srednji sloj od čiste celuloze ili je podmetnuta reciklaža, što svakako nije premium kvalitet.

Perfex toalet papir Foto: Promo

Kako se vidi i na slikama, papir je beo, rolna postojana, ima 200 listića, i sve je od čiste celuoze. Sve to je navedeno na pakovanju. Uzela je potom papir i razlistala ga.

Unutrašnji sloj je bio isti kao i spoljašnji, bez sitnih tačkica i nepravilnosti kakve postoje na recikliranom papiru. Dakle - papir je zaista od čiste celuloze.

Perfex toalet papir Foto: Promo

Potom je pisala da taj toalet-papir ima i sertifikate o kvalitetu, koji su internacionalni, te da je proizvođač prošao sve provere. Praktično, papir može da se koristi i za umotavanje hrane, jer je skroz bezbedan za upotrebu i ispunjava sve higijenske zahteve.

Kako je napisala - "Zbog toga sam odlučila da pređem na ovo pakovanje, traje i ne raspada se u ruci, a i golim okom se vidi da je čista celuloza”.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    28. mart 2024 | 12:11

    Aman, dokle više sa tim agresivnim reklamama. Od toalet papira napraviše raketu!

  • U 13

    28. mart 2024 | 09:25

    Ranije se umesto toalet papira koristili prirodni materijali,tuluske,razni listovi biljaka,a sada i vlažne maramice pune raznih hemikalija.

  • PO

    28. mart 2024 | 09:18

    Da li se baš sve vidi golim okom je pitanje,laboratorija može reći više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA