≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Igor Jurić o potrazi za nestalom Dankom (2)

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do juče, nismo mogli zamisliti da se objava deli na nacionalnim frekvencijama 48 sati po nestanku, naveo je on

  • 3
Igor Jurić Foto: Nikola Tomić

Gospodo, uradio sam i radim koliko mogu, početak je poslednjeg oglašavanja Igora Jurića koje je objavio na X mreži.

- Do juče, nismo mogli zamisliti da se objava deli na nacionalnim frekvencijama 48 sati po nestanku, da dobijamo sms, da se vidi na autoputu… Biću zahvalan, podržaću ako pokrenete nešto efikasnije. Bez ironije govorim. I hvala, kritike mi znače - napisao je on na mreži X, odgovarajući na pitanje jednog čoveka zašto poruke Pronađi me nisu svima stigle u isto vreme, što je Jurić već objašnjavao.

Za Dankom Ilić (2) iz Bora traga se već treći dan, a predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić ranije je za RTS izjavio da je sistem "Pronađi me", čiji je on inicijator, jedan veliki poduhvat i da su nacionalne televizije puštale obaveštenje o nestanku devojčice na pola sata. Zamolio je građane da usmere pozitivnu energiju i da je siguran da će slučaj biti onakav kakvom se svi nadaju.

Predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za RTS da je, prema informacijama kojima raspolaže, policija dodatno pojačala svoje snage na samom terenu i da su upotrebili dodatne alate za potragu za nestalom devojčicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Апокалипса

    28. mart 2024 | 10:35

    Све се ради и све је покренуто у циљу проналаска детета. Сваки систем увек може и треба да се унапређује. Постоје они који су стручни за област информационих технологија. И када је живот било ког малишана и тинејџера у Србији у питању, нико неће штедети ресурсе, макар у то сам сигурна. Најважнији су живот и безбедност деце и младих.

  • Danijel

    28. mart 2024 | 11:08

    Amber Alert 0 bodova. Prvi slucaj i pokazao se kao cist promasaj. Odose novci...

  • Zoki

    31. mart 2024 | 12:09

    Juricu,prvo se obrazuj kako to funkcionise u EU,a ne pricaj da treba dva dana da se posalje sms alert jer su takve mreze.Isti si kao i ovi,sad dronovi,policija,helikopteri posle svega,zaludjujete narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA