≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi snimci izbliza kuće pored koje je nestala mala Danka (2)

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom

  • 11

Prvi put je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije jutros objavilo kako izgleda kuća i dvorište gde je, navodno, nestala Danka Ilić (2).

U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće.

Na snimku koji je policija jutros objavila vidi se kako je kuća obrasla u šiblje, a po dvorištu jedva da može da se hoda od starih uređaja, mašina...

Pas Zigi već je počeo da pretražuje teren.

Mup, Pas Zigi potraza nestala devojčica Danka Ilić Banjsko Polje Foto: MUP RS

Oglasio se MUP

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Pogledajte slike potrage koja je počela jutros:

Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine u Banskom Polju.

Hapšenje

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine na osnovu informacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Uprave za tehniku uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže "Tik Tok" objavile da su povezane sa nestankom devojčice Danke Ilić.

Pripadnici Službe za borbu protiv visoko tehnološkog kriminala identifikovali su IP adresu korisnika naloga sa teritorije Bosne i Hercegovine koji je užvo na Tik Toku izjavio da se devojčica nalazi kod njega u podrumu.

Na osnovu te informacije Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine uhapsila je B.T, Z.T i M.T., obavila pretres i utvrdila da je informacija koju je izneo osumnjičeni lažna.

Federalna uprava policije Bosne i Hercegovine osumnjičene će u skladu sa zakonom privesti nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Akcija je sprovedena u koordiniaciji Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, NCB Interpola Beograd, Direkcije za koordinaciju policijskih tela Bosne i Hercegovine, NCB Interpola Sarajevo i Federalne Uprave policije Bosne i Hercegovine, koji su pokazali visok stepen profesionalnost i brzo reagovali na informacije dobijene od MUPa Srbije.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    29. mart 2024 | 09:02

    Daj Boze da se.dete.pronadje živo,zdravo i da sve bude u redu, ali ove fotografije i snimak bukvalno izazivaju jezu. Ovo je odavno bila vikendica gde se moglo dolaziti da se uživa i provodi vreme , ovo je deponija, smetliste, kao iz horor filmova. Zašto je majka , trudna, sa dvoje male dece ovde došla verovatno samo ona zna... tuga.

  • Mila

    29. mart 2024 | 09:15

    Gledajući ove snimke samo se pitam da li normalna osoba moze dovesti dvoje male dece na ovu deponiju. Strah je gledati ove slike. Jedva se probijaju odrasli ljudi sa mehanizacijom.

  • Kristina

    29. mart 2024 | 09:17

    Ovo je strasno!!!! Majka JE dvoje male dece dovela na ovu DEPONIJU da se igraju... Za OSUDU!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA