Vreme čitanja: oko 1 min.

Radovi na putu: Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odvijanje saobraćaja Beograd/Aerodrom je normalno

  • 0
Radovi Foto: Mateja Beljan

Na auto-putu E-75, petlja Sirig-petlja Vrbas, od km 85+150 do km 80+500, smer Novi Sad-Subotica, danas od 8 do 16 časova izvode se radovi na redovnom održavanju, a u zoni radova saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Stara Pazova (centar) - Batajnica, do 06. aprila na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta.

Alternativni putni pravci: preko mesta Vojka–Krnješevci–Ugrinovci–Batajnica i Batajnica–Novi Banovci i dalje Stari Banovci–Stara Pazova.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug - petlja Novi Sad istok, smer ka Subotici, danas, tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, a za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 2 kilometra, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Surčin, zona petlje Beograd, u smeru ka Novom Sadu, od danas u 12 časova do 01. aprila do 17 časova izvode se radovi na rehabilitaciji.

U zoni radova, od km 184+925 do km 184+000, za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Odvijanje saobraćaja Beograd/Aerodrom je normalno.

Na putu Kratovska stena - Lučani i Pakovraće - Lučani, do 31. maja, od 8 do 17 časova izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Mislođin – Konatica u toku su radovi na rehabilitaciji, do 01. avgusta 2024. g, uz naizmenično propuštanje vozila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA