≫ 

Poznati rezultati poligrafskog ispitivanja oca Danke (2): Otkrivena informacija koju je čekala cela Srbija

 ≫ 

Kako Telegraf saznaje, otac danas nije pozvan na ispitivanje u policijsku stanicu u Boru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kato
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dobrica

    31. mart 2024 | 22:54

    Samo da je bog uz Danku i da se prnadje

  • Veki

    29. mart 2024 | 21:10

    Pošto je u blizini bugarska granica, postoji mogućnost da su negde u blizini zapuštene kuće bili migranti tražeći smeštaj. Nesreća je u tome što je u tom trenutku naišla majka sa decom. Oni su najverovatnije čuli automobil i sakrili se. Dok je ona obilazila kuću oni su je verovatno pratili. U jednom trenutku kad je ona otišla po vodu oni su iskoristili priliku i postoji mogućnost da su uzeli dete i pobegli pešice kroz šumu. Dalje kao i ovo, može samo da se nagađa. Za to vreme dok je obavešten otac i policija oni su mogli da se udalje ubrzanim kretanjem bar 10-tak kilometara. Mislim da treba obratiti pažnju na najbližu granicu i odatle češljati teren ka mestu nestanka deteta. Treba obratiti pažnju na njihove skupine i tražiti informaciju među njima da li je nekom nešto poznato u vezi slučaja. Moguće da su oni koristili podzemne tunele ili ko zna šta još, kao skrovište i da su bili tu u neposrednoj blizini. Možda i nije tako. Ali treba sve mogućnosti i informacije razmotriti. To najbolje znaju meštani sela, da li su ih uopšte sretali. Jadno dete, ni krivo ni dužno. Duša nevina.

  • Pcelica

    29. mart 2024 | 21:07

    Prvo kako je majka znala da ne sme na poligraf testiranje kada je u drugom stanju? Drugo to nije razlog da odbije testiranje, ja bih odma pristala, za svoju decu sve. U danasnje vreme je sve rizik i obican paracetamol a ne nesto drugo. Verujte nije ona odbila testiranje zbog trudnoce nego zato sto krije nesto, svaka normalna majka bi pristala. Ja sam sa sinom zavrsila u bolnici bila sam trudna sa cerkicom 8 nedelja, nisu savetovali da ostanem sa njim u pratnji, tacnije kao ne treba da se ostaje do 12te nedelje dok ne prodje rizik, naravno da sam potpisala bez razmisljanja na svoju odgovornost da ostajem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA