≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je podzemni kanal ispod naselja gde je nestala malena Danka Ilić (2): MUP objavio nove slike pretrage

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčice nema već 70 sati. Majka i dalje u policiji, otac kod kuće

  • 12

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    29. mart 2024 | 15:03

    Ama gde će tako malo dete tek tako da nestane, nego moraju se eliminisati sve sumnje. Verujem da je i policiji to jasno nego treba složiti sve kockice i skupiti jake dokaze da ne ispadne kao sa onom pevačicom.

  • Boom

    29. mart 2024 | 15:19

    Mamu i tatu istresti iz gaca,oni znaju sta je sa detetom

  • cro

    29. mart 2024 | 15:22

    Dragi Boze smiluje se i vrati nam to prekrasnu Danku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA