≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvak šutnuo učiteljicu u školi u Nišu: Žena završila u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možemo da potvrdimo da je Više javno tužilaštvo obavešteno o tom događaju. Za sada ne možemo da iznosimo više detalja ", saopštila je Mirjana Pavlović, portparol ove pravosudne institucije.

  • 11
Ubistvo Zemun, policija uviđaj Foto: Milena Đorđević

Učiteljica u Osnovnoj školi ”Lela Popović” u niškom selu Miljkovac povređena je danas kada je napao učenik.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo oko podneva kada je učenik prvog razreda iz još neutvrđenih razloga, šutnuo prosvetnu radnicu i povredio je. Hitna pomoć je učiteljicu transportovala do niškog Univerzitetskog kliničkog centra radi ukazivanja zdravstvene pomoći.

O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo i niški Centar za socijalni rad radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti s obzirom na to da je učenik, zbog svog uzrasta, krivično neodgovoran.

- Možemo da potvrdimo da je Više javno tužilaštvo obavešteno o tom događaju. Za sada ne možemo da iznosimo više detalja - saopštilaje Mirjana Pavlović, portparol ove pravosudne institucije.

Komentar ovog događaja nismo uspeli da dobijemo u školi jer se na prvi telefonski poziv javila ženska osoba koja nam je kazala da direktorka ima drugu telefonsku vezu te da će se javiti za minut i zatražila od novinara telefonski broj. Međutim, poziv nam nisu uzvratili niti su se više javljali na telefon.

U nastojanju da saznamo detalje o postupanju Školske uprave u ovom slučaju telefoniralismo i načelniku ove institucije Predragu Nešoviću. Ni na fiksni ni na mobilni telefon se niko nije javljao a Nešović nam nije odgovorio ni na SMS poruku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gejak

    29. mart 2024 | 16:07

    U moje vreme otac bi me polupao ko neonku za tako nesto

  • Cccc

    29. mart 2024 | 15:33

    Bravo mame tate, bake deke!!! Deca su vam debili!! Ubrzo će i vas šutirati. Brzo im kupite mobilne novije, pa patike najskuplje itd itd.... Umesto da ih učite šta je priroda, šta je krava, ovca, šta je dober čovek, a vi ste ih pretvorili u monstrume!!!

  • 55555

    29. mart 2024 | 16:31

    Prvak?Šta li će tek da uradi u devetom razredu ako stigne do srednje o tome neću ni da mislim.Roditelji su krivi i tu nema dalje priče.Nastavnica treba da ih tuži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA