Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi korak na putu uspeha: Alfa BK Univerzitet

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa 32 godine iskustva, Alfa BK Univerzitet nastavlja da zauzima najistaknutije i najprestižnije mesto u sistemu privatnog obrazovanja u ovom delu sveta. Kao deo poslovne grupe porodice Karić, koja se preko pola veka ističe kao lider u svetu biznisa i inovacija, Alfa BK Univerzitet je postavljen na osnovama prestiža i uspeha

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Uroš Marković

Svetle primere kvaliteta Alfa BK Univerziteta čine profesori, koji ne samo što dobijaju počasne doktorate širom sveta, već i dele svoje znanje u najznačajnijim institucijama u Srbiji i regionu. Prof. dr Aleksandar Prnjat je nedavno dobio prestižni počasni doktorat na Institutu za obuku u geštalt psihoterapiji na Malti, prof. dr Lidija Tomić redovno učestvuje na seminarima koje organizuje Srpska akademija nauka i umetnosti, a prof. dr Miloš Todorov je nedavno održao predavanje na prestižnom stručnom skupu Zavoda za statistiku Republike Srbije. Zajedno sa drugim kolegama, ovi profesori obogaćuju Alfa BK Univerzitet svojim izuzetnim postignućima i neprekidnim angažmanom u akademskom i profesionalnom svetu.

Alfa BK Univerzitet ističe se i u organizaciji stručnih naučnih konferencija koje obrađuju najaktuelnije teme današnjice. Na poslednjoj konferenciji "Smart Cities and Modern Technologies" razgovaralo se o četvrtoj tehnološkoj revoluciji i budućnosti tehnologija u pametnim gradovima, uz učešće vodećih kompanija i univerziteta iz cele Srbije.

Ulaganje u budućnost postaje sigurno sa Alfa BK Univerzitetom. Naš partnerstvo sa kompanijom BK Tesla obezbeđuje studentima mogućnosti za stažiranje u vodećim kompanijama Srbije i regiona, pružajući im vredno iskustvo i upoznavanje sa izazovima savremenog poslovnog sveta.

Pridružite nam se na putu ka uspehu. Postanite deo Alfa BK Univerziteta i osigurajte svoju budućnost uz našu angažovanu akademsku zajednicu i jedinstveni sistem partnera i saradnika.

Upis je u toku! Nalazimo se na Novom Beogradu, na adresi Bulevar maršala Tolbuhina broj 8. Vidimo se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA