≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziva slika kuće kod koje je nestala mala Danka (2): U mraku oči zaslepe samo rotacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na samom ulazu u mesto stoji patrola policije, dežura i kod stambenih zgrada, a na kraju ulice, pred kućom Dankine porodice, okupljeni su ljudi

  • 0

Pada četvrta noć otkad je nestala mala Danka Ilić (2) u naselju Banjsko polje kraj Bora. Mrak i lavež pasa najavljuju dugu, gluvu noć u mirnom mestašcu okruženom šumom. A onda, jak bljesak rotacije zaslepljuje oči.

Ništa nije normalno u Banjskom polju. Na samom ulazu u mesto stoji patrola policije, dežura i kod stambenih zgrada, a na kraju ulice, pred kućom Dankine porodice, okupljeni su ljudi. Jedna patrola dežura i daje znak da nema dalje.

Mesto nestanka male Danke danas je doslovno pretreseno, pomerane su naslage zemlje i šuta, smeća, premešteno je seno, ulazilo se i u tunele, a sva sumnjiva mesta pretražio je i pas Zigi. Od devojčice nema ni traga.

Jeziva je slika mračne kuće koju su danas "čistili" spasioci, komunalci, policajci... Muk i plavičasta svetlost poslednjih zraka sunca.

Iako intenzivna potraga nije u toku, mogu se videti vatrogasna i policijska vozila koja dolaze i odlaze sa mesta potrage.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) danas je na raščišćavanju terena radila i teška mehanizacija.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep.

Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA