Vreme čitanja: oko 2 min.

Potraga za malom Dankom sve mučnija: Mašine rovarile dvorište, rotacije parale oči, nada mora da pobedi očaj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pretragom, i raščišćavanjem smeća, pretpostavlja se, policija je želela da isključi svaku sumnju da se devojčica nalazi zarobljena u otpadu

  • 10

Ekipe Telegrafa danonoćno su u Banjskom polju, mestu gde je poslednji put viđena devojčica Danka Ilić (2) kojoj se svaki dan gubi u utorak 26. marta oko 13.45 časova.

Naši novinari obilaze Bor gde stanuju devojčicini roditelji, Banjsko Polje gde je prijavljen njen nestanak, ali i Brestovac gde živi rodbina porodice Ilić.

Kako prenosi naš reporter, u toku dana ekipe Javnog komunalnog preduzeća uradile su veliki posao raščišćavanja deponije, šuta i smeća koje se, prema rečima meštana ovog kraj, tu gomila godinama.

Pretragom, i raščišćavanjem smeća, pretpostavlja se, policija je želela da isključi svaku sumnju da se devojčica nalazi zarobljena u otpadu.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija danas je na raščišćavanju terena radila i teška mehanizacija.

Pred zgradom porodice male Danke nema ničega što bi ukazalo na neke neobične okolnosti. Policija nije u kraju poznatom pod imenom Čačanski soliteri, ni ispred zgrade u kojoj stanuju.

Naši reporteri pozvonili si na vrata Ilićima, ali odgovora nije bilo.

Lepa, nova i ukrašena vrata sa nacrtanom porodicom ispod broja stana, večeras su izgledala tužno.

Izmučeni roditelji uključeni su u potragu i njihov stan je sada prazan.

Miloš Ilić, otac nestale Danke prošao je poligrafsko ispitivanje. Kako Telegraf saznaje, otac danas nije pozvan na ispitivanje u policijsku stanicu u Boru, dok majka jeste zbog toga što je ona poslednja bila sa devojčicom pre njenog nestanka.

Majka je inače odbila poligrafsko testiranje.

Otac objavio Dankinu fotografiju uz snažnu poruku 

Otac nestale devojčice oglasio se večeras i na društvenoj mreži Instagram.

On je objavio fotografiju svoje nestale ćerkice Danke nakon četvrtog dana potrage za njom i stavio emotikone sklopljenih ruku koji simbolizuju molitvu

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, potraga za Dankom Ilić (2) sutra će ući u peti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep.

Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveta

    29. mart 2024 | 23:07

    Verujući medijima da je majkin telefon veštačen i da su navodno izbrisane sve poruke i pozivi, postavljam pitanje svima. Iz kog razloga se ne proveri preko mobilnog operatora uz posebnu saglasnost sadržaj istih (izbrisanih podataka) kako bi nadležni organi znali u kom pravcu da vodee istragu. I kako bi se skinula sumnja za majku ukoliko ništa ne petlja... Odlično sam upućen da se od strane mob operatera može sve videti!

  • Dr

    29. mart 2024 | 22:50

    Nije baš normalno da kuća i okućnica budu deponija.pa jos tu dovedes decu na izlet

  • bgd

    30. mart 2024 | 01:28

    Majka, ako se tako moze nazvati , zna gde je dete. Zato je odbila poligraf!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA