≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija utvrđuje identitet devojčice sa snimka u Beču za koju se sumnja da može biti Danka (2)

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je nastao sinoć u 20 časova

  • 41
Beč devojčica koja liči na Danku Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Policija intenzivno pokušava da identifikuje devojčicu koja se nalazi na snimku iz Beča koji je nastao sinoć u 20 časova, potvrđeno je RTS-u.

Trenutno je, kao i sinoć, nekoliko policijskih vozila na mestu nestanka, a policijske ekipe su i na putu koji vodi do Banjskog polja. Nastavlja se i operativni rad policije i intenzivni razgovori sa roditeljima.

Podsetimo, kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz banjskog Polja kod Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

(Telegraf.rs)

Video: Tenzija u vazduhu, ljudi se i naglas mole za devojčicu: Telegraf na mestu nestanka male Danke (2)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    31. mart 2024 | 20:20

    Znate šta razmišljam, ovaj snimak je dostupan na portalima po Beču i šire. Pa kontam, ako nije Danka javili bi se roditelji deteta sa snimka da to demantuju. Ovako možda je stvarno ona, samo da ne ode dalje, ipak je ovo bilo još sinoć.

  • Nikola

    31. mart 2024 | 20:58

    Nije smeo snimak da zavrsi u javnosti NIKAKO... Sta ako nije Danka, a ovi snimci su svuda... Trebalo je prvo da se proveri, lako je za proveru imaju lice zene na snimku cisto i jasno... Meni je isto sve cudno i lici mi na malu Danku s obzirom da je garderoba drugacija, ali trebalo je da se utvrdi prvo breeeee. Svaka cast nasem coveku sto je imao hrabrosti da snima dete kradom iako mozda nije Danka.

  • Milan

    31. mart 2024 | 22:00

    Imam ja pitanje. Ako je na snimku Danka, kako je stigla do Beča? Šta su radili na graničnim prelazima? Tražili ko ima cigarete, ajvar ili rakiju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA