Vreme čitanja: oko 1 min.

Brend Schauma nastavlja da podstiče porodičnu komunikaciju

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Interaktivne predstave i tribina realizovane su u okviru projekta "Vreme je za porodicu"

  • 0
Projekat Vreme je za porodicu Foto: Promo/ Aleksandra Petković

Brend Schauma kompanije Henkel je u saradnji sa UK Parabrod realizovao drugi deo projekta "Vreme je za porodicu", koji je i ovog puta dobio značajnu pažnju publike. U okviru ove trodnevne manifestacije održane su dve interaktivne predstave, kao i interaktivna tribina, sa ciljem osnaživanja komunikacije članova porodice i njihovih međusobnih veza. O značaju porodice i porodičnih odnosa za građane svedoči velika posećenost ovih događaja, za koje je ulaz bio potpuno slobodan.

Interaktivne predstave "Da li (se) prepoznajete?" autorke Minje Filipović i "Ispovesti" autorke Snežane Nenadović podsetile su odrasle da deci budu dobar primer, i ukazale na vrednosne standarde adolescenata koji su najosetljiviji i najranjiviji deo svakog društva.

Tribina na temu "Kako reagujete kada ne sretnete svoje standarde u relaciji sa decom?" ukazala je na novu perspektivu sagledavanja i prepoznavanja lične projekcije. Sigurnost zone komfora i onoga što je nama poznato i prihvatljivo, može uticati na to da nesvesno zračimo zameranjem, koje projektujemo na svet i ljude oko sebe koji su drugačiji.

Prvi deo projekta "Vreme je za porodicu" održan je u februaru mesecu, i pokazao je da publika ima izuzetno interesovanje za ovu temu, ali i da je interaktivnost pravi način bavljenja njome. Nastavak projekta u istom smeru, sa novim aspektima ove teme, naišao je na prihvatanje publike, koja je bila puna raznolikih emocija. Kao brend koji već više od 80 godina brine o svakom članu porodice i inspiriše ih da uživaju u zajedničkim trenucima i stvaraju najlepše uspomene, Schauma nastoji da ovim projektom osnaži porodice i učini veze unutar njih kvalitetnijim i dubljim.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA