≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija dovela dva svedoka na mesto nestanka male Danke (2): Pokazuju teren, policajac ih snima

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf je i deveti dan na mestu nestanka malene devojčice

  • 1

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) neprekidno traje već deveti dan, a ekipa Telegrafa snimila je kako je policija upravo izvela dva svedoka.

- Muškarci pokazuju teren, a policija ih snima - javlja naš reporter.

Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima.

(Telegraf.rs/Jovica Vučković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    3. april 2024 | 14:13

    Pa ne djeluju bas kao svjedoci vec su vjerojatno inspektori (specijalizirani za nestanke) kojima kolege pokazuju teren ili moguce sumnje na neki scenarij.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA