≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se ujak male Danke na mrežama prvi put nakon objave snimka iz Beča

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije je objavila austrijska policija, a Stefan ih je podelio

  • 4
Bor Banjsko polje, nestala Danka Ilić potraga Foto: Mateja Beljan, Privatna arhiva

Ujak male Danke Ilić (2), Stefan, oglasio se prvi put na mrežama nakon objave snimka iz Beča na kom se sumnja da je mala Danka u pratnji dve žene Rumunke.

On je na svom fejsbuk profilu objavio dve fotografije žena sa snimka na kojem je devojčica za koju se sumnja da je Danka koja je nestala u Banjskom Polju pre devet dana.

Fotografije je objavila austrijska policija, a Stefan ih je podelio.

Podsećamo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak, 26. marta u Banjskom polju kod Bora oko 13.45 časova. Od tada, do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2). U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zxx

    4. april 2024 | 03:11

    Sada celu Srbiju i Evropu vozi jedna majka,koja mnogo laze. Prestanite vise praviti teorije zavera,bez potvrde mup-a.

  • Tx

    4. april 2024 | 05:14

    MA I TAJ UJAK JE SUMNJIV

  • Апокалипса

    4. april 2024 | 02:00

    Дакле јесте мала Данка у пратњи Румунки на снимку из Беча. Полиција и српска и аустријска као и истражни органи да утврде све чињенице о овом случају. Ништа не препуштати нагађањима околине. Разменити све податке.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA