Vreme čitanja: oko 1 min.

Prizor koji slama srca na granici: Fotografije male Danke podsećaju na dane kada smo se još nadali da je živa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije male Danke za koju je strepela cela Srbija i čiji je netanak potresao ceo svet, i dalje se nalaze na graničnom prelazu Horgoš

  • 0
Fotografije Danke Ilić na graničnom prelazu Foto: Telegraf.rs/Jelena Peranović

Fotografije malog anđela Danke Ilić (2) za kojom se tragalo deset dana i dalje stoje na graničnim prelazima. Kamere naših reportera zabeležile potresan prizor koji kida srca nakon današnje informcije o tragičnom epilogu potrage.

Fotografije male Danke za koju je strepela cela Srbija i čiji je netanak potresao ceo svet, i dalje se nalaze na graničnom prelazu Horgoš.

Tužan prizor crno belih fotografija male Danke koje su i dalje zalepljene na "kućici" MUP-a na graničnom prelazu Horgoš zabeležio je naš reporter.

"Kamo sreće da je i dalje traže, barem bi postojala nada da je živa", prokomentarisao je jedan čovek kog smo sreli na graničnom prelazu.

Podsetimo, mala Danka Ilić nestala je iz dvorišta kuće u Banjskom Polju 26. marta, nekih pola sata nakon što je na imanje došla sa majkom im bratom.

Ministar policije je na konferenciji do detalja otkrio vremenski interval kada je porodica stigla na imanje i kada je dete nestalo.

Prethodnih deset dana pripadnici policije, građani i brojne druge službe neumorno su tragale za devojčicom, ali je, nažalost, danas potvrđeno da je mala Danka ubijena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA