Vreme čitanja: oko 1 min.

POČEO NOVI CIKLUS AKCIJE "STRUJU ŠTEDI DA HUMANOST VIŠE VREDI": Fiat 500 hibrid čeka najsrećnijeg štedišu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fondacija Mozzart i Ministarstvo rudarstva i energetike vas i ove godine nagrađuju za uštedu električne energije u aprilu

  • 5
Mozzart Struju štedi da humanost više vredi Foto: Promo/ Mozzart

Počeo je novi ciklus jedinstvenog nagradnog takmičenja "Struju štedi da humanost više vredi", a glavna nagrada ponovo je Fiat 500 hibrid! Fondacija Mozzart, uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike, i ove godine organizuje akciju kako bi promovisala mere štednje električne energije i podstakla građane da nastave da ih primenjuju i tokom aprila.

Ukoliko ovog meseca ostvarite uštedu električne energije u svom domaćinstvu u odnosu na april 2023. godine, potrebno je samo da deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljete na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd. Račune sa naznakom "Za nagradno humanitarno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi"" možete slati do 5. juna 2024. godine, nakon čega će na društvenim mrežama Fondacije Mozzart biti organizovano izvlačenje dobitnika.

Mozzart Struju štedi da humanost više vredi Foto: Promo/ Mozzart

Osim popularnog hibridnog "Fiće", najsrećnije štediše imaće priliku da osvoje i zamenu kompletne stolarije u svom domu, električne trotinete, prečišćivače vazduha... Slanjem računa doprinosite i humanitarnom segmentu takmičenja, jer će Fondacija Mozzart za svaki pristigli račun donirati sredstva za izgradnju solarne elektrane u izabranoj školi u Srbiji.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja možete da pogledate na linku.

FIĆA OTIŠAO U VAJSKU, SREDNJA ŠKOLA U VALJEVU DOBILA SOLARNU ELEKTRANU

Mozzart Struju štedi da humanost više vredi Foto: Promo/ Mozzart

Struja se štedela, a humanost je više vredela širom cele Srbije kada je Fondacija Mozzart prošle godine prvi put organizovala ovo inovativno takmičenje. Na adresu fondacije tada je stiglo na stotine računa, a član UO Fondacije Mozzart Nele Karajlić izvukao je najsrećnije štediše. Fiat 500 hibrid otišao je u selo Vajska, a ključeve je dobitnicima uručila ministarska rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović. Akcija je uspešno zaokružena svečanim puštanjem u rad solarne elektrane u Tehničkoj školi u Valjevu koju je donirala Fondacija Mozzart iz humanitarnog fonda ovog takmičenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kliker od stakla

    7. april 2024 | 09:24

    Kako uštedeti kada strujomeri "gličuju" i povećavaju račune za preko 100% , a ministarka to i sve drugo (istinu o potrošnji) demantuje i radi na štetu svog naroda (ako je naša)???

  • Dend

    7. april 2024 | 18:46

    Nema potrebe da se stuja štedi dodatno jer je i ovo maksimun štednje sobzirom na cenu koja je ubedljivo najskuplja u EU i većina ne može ni ovu da plaća ? Verovali ili ne dobijen račun za Elek. energi. podelite sa brojem utrošenih KWh i dobijate jediničnu cenu po KWh sve ostalo je čista demagogija i zaluđivanje građana ,,nije nego" ?

  • Mario

    7. april 2024 | 09:45

    Ja štedim struju strogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA