≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Traži se kum hitno, posle dobija i nesvakidašnji poklon: Hit oglas u Gornjem Milanovcu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

O konačnom izboru naziva objekta zatvorenog bazena daće građani putem glasanja na veb sajtu opštine u periodu od 26. aprila do 13. maja, a rezultati će biti objaveljni 14. maja

  • 2
gornji milanovac, bazeni Foto: RINA

Opština Gornji Milanovac u sklopu priprema za svečano otvaranje novoizgrađenog objekta zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu, raspisuje nagradni konkurs za predlog naziva zatvorenog bazena.

- Cilj konkursa je promocija sporta i zdravlja stanovika Opštine Gornji Milanovac, a pravo učešća na konkursu imaju svi građani sa prebivalištem na teritoriji opštine. Učesnici na konkursu predloge naziva objekta zatvorenog bazena mogu poslati na mejl adresu - pitamzakuma@gornjimilanovac.ls.gov.rs ili u pisanoj formi na adresu opštine najkasnije do 22. aprila, potvrđeno je za agenciju RINA u lokalnoj samopuravi.

Uz sam predlog učesnici konkursa treba da daju kratko obrazloženje za svoj predlog, zajedno sa svojim kontakt podacima.

Odabir pet najuspešnijih predloga naziva objekta zatvorenog bazena izvršiće Komsija koju je formirao predsednik opštine Dejan Kovačević.

- Autori izabranih predloga dobijaju nagradu u vidu besplatne godišnje karte za korišćenje usluga zatvorenog bazena i drugih sadržaja u okviru ponude Sportsko-rekreativog centra u Gornjem Milanovcu - dodaju u lokalnoj samoupravi.

O konačnom izboru naziva objekta zatvorenog bazena daće građani putem glasanja na veb sajtu opštine u periodu od 26. aprila do 13. maja, a rezultati će biti objaveljni 14. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA