≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 9. april 2024. godine

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 9. april 2024. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Nestvarni prizori pomračenja sunca u Dalasu: Kamere Telegrafa zabeležile ovaj fenomen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон🇷🇸

    8. april 2024 | 21:03

    АДРИЈАНА ВИЛАГОШ оборила лични рекорд и постигла други резултат на свету.Најзад и једна лепа вест у овим мучним данима кад се колективно осећамо лоше❤️🌹

  • Апокалипса

    9. april 2024 | 01:20

    И још нешто. Захвалила бих председнику Француске што је показао да искрено воли Србију. На много начина. И што поштује српски народ. Знам и ја а зна и он да се на десет рсадкомаданих украјинских бораца отвори једно радно место у САД. И да нису без разлога пуштени милиони миграната тамо. Бела Америка не жели да буде топовско месо у рату против РФ или Кине. Или било где другде где се отвори жариште. Пси рата су у дефициту. Није Србија одговорна за то што је Путин покварио највећој плаћеничкој војсци рођендан. ранија са тим нема никакве везе. А мисао да неко може да крене у рат против две нуклеарне силе које броје заједно скоро две милијарде људи, идеја је некога ко није баш чист у глави. Што би рекао Џек Паланс колеги Били Кристалу у једном филму: I shit more than you are. Е зато је Србија војно неутрална земља. Свој на своме.

  • Апокалипса

    9. april 2024 | 00:39

    Србија и Београд настављају са развојним пројектима. Ово је 21 век. Што се тичеиницијативе Немачке и Руанде о нелегалном резолуцији о геноциду, директор Центра Симон Визентал је дао стручни и једини валидан одговор на то. ГС УН није квалификована да одлучује шта јесте а шта није геноцид. Ако неко зна шта је геноцид или холокауст, зна онај ко се тиме бави. А зна и српски народ. Јер смо га доживели у више наврата. У 200 веку два пута од истог народа. Немачког. Две најгеноцидније нације у историји света су дозволиле себи да стављају стигну читавом српском народу који је увек бранио своја огњишта, није ишао ни у Немачку ни у Руанду, то је скандал глобалних размера. Због једног ратног злочина чији починиоци су осуђени. Дакле, осуђени су. Док за злочине над Србима готово нико није ни одговарао нити је осуђен. Добро размислите и о ефектима на мир и стабилност у региону Западног Балкана због ваших сплетки. Јер то није политика, то су сплеткарошки трикови. Испод сваког нивоа и части. А о пристојности да не говорим. Али шта о пристојности знају они који су изумели логоре за истребљење. У којима је животе изгубило стотине хиљада Срба. У Првом и у Другом светском рату. Као и у бомбардовањима, масовним стрељањима, рацијама и прогонима. А Србија и Срби живе на истом месту од памтивека. Ми ничији туђи праг нисмо окупирали. Али се нисмо ни продали. Ни Западу ни Истоку. Ово је била и остала слободна земља. И мој народ је слободарски народ. И то је оно што сви поштују. Подршка Вучићу❤️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA