Vreme čitanja: oko 1 min.

Profesorka Matematičke gimnazije osvojila titulu najbolje na svetu: Čestitke stigle i od premijerke Brnabić

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičenje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama, a Ivana Milošević pobedila je u konkurenciji od 5.000 nastavnika

  • 1
Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027 Ana Brnabić Foto: Tanjug/Marko Đoković

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić uputila je čestitke Matematičkoj gimnaziji i profesorki engleskog jezika u toj školi Ivani Milošević, povodom nagrade za najbolju nastavnicu liderku u svetu, na takmičenju koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama, na Floridi u konkurenciji od 5.000 nastavnika.

"Uvek me neizmerno raduju uspesi nastavnika, đaka i obrazovnih institucija iz naše zemlje. Ovim uspehom dokazujete da ideje, posvećenost, trud i inovativnost u radu mogu da donesu velike rezultate i bitna priznanja", navela je Brnabić.

Brnabić je zahvalila profesorki Milošević što predanim radom daje najbolju moguću podršku učenicima u odrastanju, obrazovanju i ispunjenju njihovih punih potencijala.

"Moram da istaknem da je ovo veliki ponos ne samo za Matematičku gimnaziju i Vaše učenike, već i za celu Srbiju, samim tim što je po prvi put neko iz naše zemlje, u brojnoj konkurenciji od više od 5.000 nastavnika engleskog jezika iz celog sveta, poneo ovu značajnu nagradu", navela je Brnabić.

Predsednica parlamenta je profesokri Milošević zaželela još puno uspeha i budućih odlikovanja.

"Još jednom upućujem iskrene čestitke Matematičkoj gimnaziji u Beogradu, profesorki Ivani i svim učenicima na predanom radu u ispunjenju ovako značajnih rezultata", navodi se u čestitki.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    9. april 2024 | 18:13

    Čestitke GIMNAZIJI,A NARAVNO I PROFESORKI,BRAVO,BRAVO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA