Vreme čitanja: oko 1 min.

Vranjanac slikao gomilu đubreta koje komšije ostavljaju za sobom: Da li će ih ovo naterati da očiste?

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotičnima ukazujem na njihovo varvarstvo i prostakluk jer svoje đubre ostavljaju gde stignu, napisao je komšija

  • 0
Smeće Foto: Jug Media

Smeće koje zateknu pored đubrijera ili kontejnera redovno zasmeta ogromnoj većini žitelja grada Vranja, najčešće kada žele da posle šetnje gradom odmore na klupama postavljenim duž ulice, prenosi JugMedia.

Međutim, odmah odustanu od toga kada vide da unaokolo ima razbacanog smeća, koje kada vetar dune sa Pržara, redovno završi na okolnom drveću ili terasama zgrada i kuća, što stvara ružnu sliku o ovom gradu.

Da ni jedno komunalno preduzeće ne može da očisti svo đubre koje umeju neodgovorni građani da ostave za sobom, pokušao je lepljenjem plakata javnosti da skrene pažnju jedan Vranjanac.

Na ovom plakatu on se potpisao kao “Komšija” i biranim rečima objasnio svojim sugrađanima koji iza sebe ostavljaju smeće da živimo u doba savremene civilizacije gde bi kultura trebalo da bude na visokom nivou.

"Dotičnima ukazujem na njihovo varvarstvo i prostakluk jer svoje đubre ostavljaju gde stignu. Ono se odlaže u kante i kontejnere koji su za te namene postavljeni", napisao je “Komšija” na plakatu i fotografijama ilustrovao ljudsku nemar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA