Vreme čitanja: oko 1 min.

Gužve na šalterima za izdavanje pasoša! Na vreme pogledajte kada vam ističe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pukovnik policije apeluje na građane da na vreme pogledaju da li je istekao rok važenja dokumenata pre planiranog putovanja kako bi bez stresa otišli na željenu destinaciju

  • 0
Srpski pasoš Foto: Shutterstock

Ovih dana, veće gužve na šalterima za izdavanje pasoša. U MUP-u kažu da je to uobičajeno pred prve duže praznike i uoči sezone letovanja. Ko ne uspe da zakaže termin preko e-uprave, mora da bude spreman na višesatno čekanje.

Pukovnik policije Branka Popadić, zamenik načelnika Uprave za upravne poslove PU za grad Beograd rekla je za RTS da se predaja zahteva može izvršiti ličnim dolaskom u policijsku stanicu.

- Takođe je moguće zakazati u 10 gradskih policijskih stanica putem portala e-uprave i izabrati dan i vreme koje vam odgovara za predaju zahteva - rekla je Popadićeva.

Pukovnik policije apeluje na građane da na vreme pogledaju da li je istekao rok važenja dokumenata pre planiranog putovanja kako bi bez stresa otišli na željenu destinaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA