Vreme čitanja: oko 1 min.

Ženi pukla guma na auto-putu, u vozilu bilo i dete: O gestu dvojice muškaraca sada priča Srbija

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena, sa kojom je u automobilu bilo i dete, uspela je da se zaustavi ali u najbržoj traci

  • 5
Autoput Beograd Niš, Koridor 10, saobraćaj Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na auto-putu za Zagreb juče je jednoj ženi pukla guma tokom vožnje, posle čega je vozilo nastavilo bez kontrole da se okreće.

Žena, sa kojom je u automobilu bilo i dete, uspela je da se zaustavi ali u najbržoj traci. Danas je posle prvog šoka morala javno da se obrati jer ima jednu posebnu želju.

"Želim još jednom da se zahvalim dečku na motoru koji je juče posle naplatne rampe za Zagreb na auto-putu pomogao meni i mom detetu nakon što nam je pukla guma i posle stravičnog okretanja vozilo se zaustavilo u brzoj traci", napisala je ona, a njen post je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd.

Kako dalje navodi, taj momak im je pomogao da pređu auto-put, postavio trougao, a onda i promenio gumu.

"Bila sam u šoku, ne znam ni da li sam se zahvalila i njemu i momku koji se spustio niže i uspostavio saobraćaj da ga neko ne pokupi i svima koji su stali da nam ponude pomoć. Mi smo dobro, a on je jedan tihi heroj, moja ćerka kaže: "Spajdermen nas je spasio" jer je imao valjda odelo. Kakvih ljudi ima, ja sam tek danas došla sebi i želim još jednom da mu kažem hvala. Uz veliku sreću i on nam je zasigurno spasio život", napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA