Vreme čitanja: oko 1 min.

Napukla stena preti vozačima: Opasno se nadvila nad putem prema Špiljanima, očekuju se zatvaranje puteva

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozačima se savetuje da traže alternativne rute gde je to moguće i da ostanu informisani o statusu radova na putevima i svim sigurnosnim upozorenjima koje izdaju nadležni organi

  • 0
Odron na putu, kliziste Foto -Ilustracija: Shutterstock

Vozači koji putuju na deonici između Rožaja i Špiljana pozvani su da budu izuzetno oprezni jer nedavne aktivnosti na izvođenju radova povećavaju rizik od odrona na ovom području.

Stručnjaci još uvek nisu procenili stabilnost, ali vizuelni dokazi sugerišu da situacija može eskalirati bez upozorenja, potencijalno dovesti do značajnog odrona. Stena, koja izgleda da se opasno nadvija nad putem, može ugroziti živote i ometati transport ako bi se odvojila.

Lokalne vlasti su obaveštene o potencijalnoj opasnosti, a mere za osiguranje stene i garanciju sigurnosti svih učesnika u saobraćaju očekuju se da budu glavni prioritet. Očekuju se kašnjenja i zatvaranja puteva dok inženjeri i sigurnosne ekipe ne reše pretnju, piše Sandžak Danas.

Za sada se vozačima savetuje da traže alternativne rute gde je to moguće i da ostanu informisani o statusu radova na putevima i svim sigurnosnim upozorenjima koje izdaju nadležni organi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA