Vreme čitanja: oko 3 min.

Lepe vesti iz najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji – u MediGroup sistemu rođena 6.000 beba

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mama bebe Petre ističe da je porođaj protekao u najboljem redu

  • 0
MediGroup Foto: Promo/ Nikola Mazibrada

U najsavremenijem privatnom porodilištu u našoj zemlji, koje je deo vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, ovih dana na svet je došla i šesthiljadita beba. Za samo godinu dana, u ovoj ustanovi rođeno je čak hiljadu beba, a ove impresivne brojke potvrda su da je ovo porodilište prvi izbor mama za dolazak bebe na svet, koji im garantuje vrhunsku udobnost i sigurnost.

Mama bebe Petre ističe da je porođaj protekao u najboljem redu i da je podrška medicinskog osoblja bila od presudnog značaja tokom trudnoće i porođaja. Kao znak pažnje, MediGroup sistem će ovoj porodici pokloniti pakete pregleda za prvu godinu bebinog života.

-Veliku zahvalnost dugujem mom doktoru Igoru Piliću i celom osoblju na divnom tretmanu tokom boravka u bolnici. Mislim da se često zaboravlja da je to zapravo drugo stanje žene i da je zaista potrebno da u tom periodu, kako tokom trudnoće, tako i nakon samog porođaja, medicinsko osoblje ima razumevanja za sve i da pruži maksimalnu podršku ženi, a u MediGroup porodilištu je zaista tako. O ovom porodilištu sam čula samo pozitivne komentare od prijateljica i poznanica i sve navedeno mogu da potvrdim i da još jednom pohvalim ceo tim koji vodi brigu o trudnicama i porodiljama sve vreme tokom boravka. Kada sam pitala šta treba da ponesem sa sobom tokom prijema, rekli su mi telefon i punjač. Zaista vam ništa više ne treba - ističe mama Aleksandra.

MediGroup Foto: Promo/ Nikola Mazibrada

Prema njenim rečima, izbor ginekologa kako za vođenje trudnoće, tako i za porođaj, jako je važan.

-Najvažnije je da verujete svom lekaru i da ga slušate kako bi sve bilo u redu. Da sam se prvi put ovde porodila, sigurno bih i drugi. Svakome bih preporučila, jer zaista nosim samo lepo iskustvo iz MediGroup porodilišta - kaže mama Aleksandra.

Kompletnu trudnoću vodio je dr Igor Pilić, specijalista ginekologije i akušerstva, koji je i obavio porođaj.

-Porođaj je protekao uredno, a beba Petra je dobila ocenu 10/10. Pacijentkinji sam vodio trudnoću od samog početka vrlo pažljivo, budući da je bila visoko rizična. S obzirom na to da je reč o krupnijoj bebi, obavili smo porođaj carskim rezom. Drago mi je da se i mama i beba osećaju odlično i da su bezbrižno napustile naše porodilište - ističe dr Pilić.

Prema rečima dr Radmile Ćirić, specijaliste ginekologije i akušerstva i načelnice MediGroup porodilišta, najveću snagu ove ustanove čine ljubaznost, udobnost, bezbednost i angažovanost tima, kao i činjenica da je pacijent uvek na prvom mestu.

MediGroup Foto: Promo/ Nikola Mazibrada

-Bezbednost i zadovoljstvo pacijenta je naša zvezda vodilja i sa tom premisom težimo izvrsnosti. Naše porodilište se izdvaja po svojoj tradiciji i poštovanju svih medicinskih protokola u cilju maksimalne bezbednosti za naše mame i bebe. Uz prisutnu maksimalnu posvećenost tima i poštovanje pravila, nalazimo pravu meru za pun osećaj zadovoljstva i da se pacijent oseća "kao kod kuće". Svima nam je najvažnije da sve bude bezbolno, da su prave informacije distribuirane na pravi način i u pravo vreme, da mama izađe iz porodilišta puna znanja sa bebom koja već ima svoju rutinu i počela je da stvara navike - istakla je dr Ćirić.

Tim vrhunskih stručnjaka, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe osnovne su odlike MediGroup porodilišta, najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji. Opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom, dok o svakoj mami i bebi brine tim lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i nekoliko medicinskih sestara i babica – 24 sata dnevno, tokom čitavog boravka u porodilištu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA