Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaboravite sistem 3 koverte, ovo je novi trik: Piroćanka objasnila odakle joj skupa i kvalitetna garderoba

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Piroćanka je objasnila odakle joj kvalitetne i skupe stvari iako nema ogromna primanja

  • 2
Devojka tržni centar kupovina elektronsko plaćanje mobilni Foto-ilustracija: Shutterstock

Piroćanka koja je želela da bude anonimna u grupi na Fejsbuku napisala je da svako može biti dobro i kvalitetno obučen ako prati njene osnovne savete.

Anonimna devojka iz Pirota koja živi u Beogradu kaže da joj je "muka" od onih koji misle da ima "sponzora" ili da prosto zarađuje mnogo više nego što je zaista moguće u njenom sektoru. Kako kaže, to je slučaj jer uvek ima kvalitetne stvari, koje ne postiže štednjom u tri koverte već mudrim izborima.

Podelila je svoje cake za kupovinu skupocene garderobe.

Kako kaže - "nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari" zato se drži sledećih izbora...

Pre svega, kaže, uvek gleda sastav proizvoda i prati cene i onlajn.

"Onlajn kupovina kod nas je u ekspanziji, zato pratim sve cene onlajn, pa onda kupujem kad počne sniženje ili prosto sačekam da ostane moj broj koji ume da bude drastično snižen!".

Kad je reč o trošenju novca, njene "tri koverte" su: sniženje, kuvana hrana, život bez duvanskog dima.

"Ne kupujem hranu na ulici. Kuvam kod kuće i samim tim mi ostane više novca za kvalitetne stvari koje su važne. Ne pušim, tako da i tu imam "uštedu", novac koji mi ostaje."

Vodeći se ovim njenim savetima, logično je da kvalitet traje duže i da se isplati dati malo više novca za nešto što će nas duže služiti. Isto važi i za kućne potrepštine: bolje kupiti kvalitetnu šerpu koja će trajati godinama nego neku jeftinu koja će odmah zagoreti i biti bačena. Isto tako, bolje uzeti kvalitetan ubrus od čiste celuloze koji se neće odmah raspasti pod rukom kao oni najjeftiniji, koji se brzo iskoriste, pa onda date više novca jer češće morate da ga kupujete. Takođe, bolje skupiti novac pa kupiti komad dobrog nakita nego stalno uzimati jeftinu bižuteriju koja vam može izazvati alergiju, koja promeni brzo boju i ne liči na ono što ste isprva pazarili....

Kako vam se čine saveti ove devojke?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA