≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prevrnulo se vozilo vojne policije kod Novog Pazara: Jedan vojnik lakše povređen sa hematomom na glavi

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident se desio zbog nepovoljnih uslova na putu. Vozilo vojne policije pretrpelo je značajna oštećenja

  • 5

U saobraćajnoj nesreći u mestu Vučiniće, između Novog Pazara i Sjenice, prevrnulo se vozilo vojne policije. Incident se desio zbog nepovoljnih uslova na putu, uključujući kišu koja neprestano pada ceo dan, kao i zbog vožnje brzinom neprilagođenom ovim uslovima, navodi Sandžak danas.

Jedan vojnik je lakše povređen u nesreći, sa hematomom na glavi, ali na sreću nije bilo ozbiljnijih povreda. Brza reakcija saobraćajne policije i vojne snage Republike Srbije omogućila je efikasnu kontrolu situacije na mestu događaja.

Saobraćaj je bio privremeno blokiran dok su se preduzimale neophodne mere za uklanjanje prepreka i osiguranje bezbednog protoka vozila. Patrole saobraćajne policije regulisale su saobraćaj, dok su vojne snage pomagale u obnavljanju reda.

Vozilo vojne policije pretrpelo je značajna oštećenja. Efikasna koordinacija između saobraćajne policije i vojske osigurala je da se saobraćajni tok brzo vrati u normalu.

Vlasti će nastaviti da istražuju specifične uzroke nesreće, kao i da preduzimaju korake da se slični incidenti u budućnosti spreče. Vozačima se savetuje dodatni oprez dok traju loši uslovi na putevima, a građani se podsećaju na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa za sopstvenu sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Video: Teška saobraćajka kod Beograda, tri osobe povređene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA