Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakucao se u prikolicu kamiona: Saobraćajna nezgoda kod Brodareva, jedna osoba povređena

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač pasata novopazarskih registarskih oznaka udario u prikolicu kamiona koji se nalazi ispred njega

  • 1
Prijepolje udes Rina

Na magistralnom putu Prijepolje - Brodarevo u mestu Gračanica došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač pasata novopazarskih registarskih oznaka udario u prikolicu kamiona koji se nalazi ispred njega.

- Naišli smo na karambol na putu. Najmanje jedna osoba je povrđena u ovom udesu, jer smo videli muškarca kako krvav stoji pored vozila, kaže jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode. Tokom čitavog dana na tritoriji Prijepolja pada kiša, što je uslovilo klizave kolovoze stoga se vozačima savetuje dodatan oprez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emrah

    23. april 2024 | 23:38

    Ovde se vidi da je kamion zakacio auto sa prikolicom zadnjim krajem. Zasto vi bar nemate oci lako je izmisliti i napisati. Vozaci kamiona u tim predelima se ponasaju kao da je njihov ceo put i da je to njihovo i da samo oni imaju pravo prolaza i da mi svi moramo da se sklanjamo a mnogo ih je bezobraznih i bahati CAST IZUZETCIMA svak ima ista prava NEK STAVE ZNAKOVE GDE KAMIONI TEZE PROLAZE ima puno pocetnika i starijih osoba koji zele mir u saobracaju a takodje ima i onih bahatih i u malim autima koji nece ni da prikoce kad vide kamion da ide. MOLE SE VOZACI SLEPERA DA UMANJE BRZINU valjda i vas neko kuci ceka ¿

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA