Vreme čitanja: oko 1 min.

Uznemirujuće slike iz Paraćina: Eksplozija plinske boce im raznela zgradu, stanari još čekaju sanaciju

Ekipa Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je čitava zgrada ostala demolirana nakon ove razorne ekslpozije, stanari Ulice Majora Gavrilovića 9, nemaju gde da se vrate jer su im, kako kaže stanarka V.V, stanovi uništeni

  • 3
Eksplozija plinske boce u zgradi u Paraćinu Foto: Nikola Tomić

Velika eksplozija dogodila se 22. febrauara ove godine u stambenoj zgradi u Paraćinu u kojoj je poginula Ana Stojanović (37). Anine komšije koje su, kako kažu, prvenstveno potresene tragedijom koja ih je zadesila, sada su dodatno uznemirene.

Kako je čitava zgrada ostala demolirana nakon ove razorne ekslpozije, stanari Ulice Majora Gavrilovića 9, nemaju gde da se vrate jer su im, kako kaže stanarka V.V, stanovi uništeni.

- Cela zgrada je demolirana. Naša vertikala je potpuno uništena i nemamo pristup stanovima jer su uništeni. Sve je popucalo, od stakala, prozora i vrata sve je izbijeno od detonacije. Sada živim pod kirijom sa majkom koja je penzioner, a ja nisam u radnom odnosu. Zgrada propada sve više, a niko ništa ne radi - napisala je V.V.

Kako kaže V.V. njene komšije kao i ona su očajne i ne znaju kome da se obrate.

Redakcije Telegrafa ovim povodom postavila je nekoliko pitanja predsedniku opštine, Vladimiru Milićeviću u vezi sa saniranjem štete na zgradi u kojoj se dogodila eksplozija, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PN

    13. maj 2024 | 11:34

    Pa ko treba da im sanira stanove i zgradu jer sigurno nisu imali osiguranje,ako su stanovi privatni i ne pripadaju državi onda nema obavezu da sanira,nema više komunizma već 45 godina.

  • 🇧🇪🔊❓

    13. maj 2024 | 11:44

    Ko treba da sanira privatne stanove tj.zgradu u Srbiji ?

  • Tiki

    13. maj 2024 | 14:40

    Ako mislite da će vam grad ili država pomoći, to dočekati nećete! Ovo je Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA